Η μητέρα της 14χρονης στην Πάτρα που καταγγέλλει τον 47χρονο προπονητή της για σεξουαλική παρενόχληση σοκάρει με την περιγραφή του περιστατικού, όπως της το εξομολογήθηκε η κόρη της.

«Όταν πήρα το παιδί από την προπόνηση ήταν αναστατωμένο και δεν μιλούσε. Τη ρώτησα αν θα βγει και μου είπε όχι. Μου έκανε εντύπωση», είπε αρχικά η μητέρα στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» στο STAR.

Στη συνέχεια η μητέρα του κοριτσιού ανέφερε: «Της λέω αν θέλει να πάμε βόλτα με το αυτοκίνητο και δέχθηκε και μου έκανε εντύπωση που θα αφήνει τους φίλους της για να βγει μαζί μου. Μου λέει θέλω να σταματήσω από την προπόνηση και την ρώτησα αν μάλωσε με κανένα».

Σε εκείνο το σημείο η μητέρα σοκάρει: «Μου λέει ότι ο προπονητής μου έπιασε τον… Σοκάρομαι και πήγα στη σχολή, του λέω “έτσι κάνεις εσύ προπόνηση στα παιδιά;” και μου λέει “ήμασταν άλλα δύο άτομα, δεν ήμουν μόνος” αντί να μου πει παρεξήγησες, μου είπε αυτό. Του είπα ότι θα του κάνω καταγγελία και πως θα πρέπει να ντρέπεται και εκείνος μου είπε ότι είναι Χριστούγεννα και τι είναι αυτά που κάνω».