Για τη νόσησή του με κορονοϊό μιλούσε ο Γιώργος Τράγκας στην τελευταία του συνέντευξη σε ραδιοφωνικό σταθμό, όπου μάλιστα είχε πει ότι κόλλησε από φίλο του που είχε εμβολιαστεί και με τις τρεις δόσεις.

«Είναι ένα ταγκό που δεν πρέπει να χάσεις τον βηματισμό σου. Ο συνοδός, ο παρτενέρ είναι δύσκολος. Μέχρι στιγμής όμως, είμαι καλά» έλεγε ο δημοσιογράφος που πέθανε χθες έπειτα από μάχη αρκετών ημερών με τον κορονοϊό.

«Μέχρι στιγμής έχω έναν πυρετό, πηγαινοέρχεται, έχω τη γεύση μου, έχω την οσμή μου, δε βήχω, παίρνω ψευδάργυρο, παίρνω βιταμίνη C κάθε μεσημέρι, παίρνω δύο Zithromax μετά το φαγητό και βιταμίνη D» είπε για την αγωγή όσο ήταν εκτός νοσοκομείου.

«Εγώ κόλλησα από έναν φίλο μου, που δουλεύει μαζί μου στο ραδιόφωνο, ο οποίος είχε εμβολιαστεί τρεις φορές. Και δεν κόλλησα μόνο εγώ, κόλλησαν κι άλλοι».

Η κηδεία του Γιώργου Τράγκα θα γίνει αύριο, Πέμπτη, και σε ανάρτησή της στο Facebook, η οικογένεια του γνωστού δημοσιογράφου αναφέρεται στην τελευταία του επιθυμία.

Ειδικότερα, αναφέρει η οικογένεια του Γιώργου Τράγκα: «H εξόδιος ακολουθία του δημοσιογράφου Γιώργου Τράγκα και επικεφαλής του ΚΕΛΑΝ, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 16/12 στις 13.00 μ.μ. στην Παναγία Ελευθερώτρια Κηφισιάς. Θα ακολουθήσει η ταφή του στο Δημοτικό κοιμητήριο Κηφισιάς.

Ο Γιώργος Τράγκας έδειχνε μεγάλη ευαισθησία απέναντι στον Άνθρωπο και τα παιδιά ενώ γνωστή στο πανελλήνιο ήταν η αγάπη του για τα ζώα, με τον αγαπημένο του Αστερίξ. να τον συντροφεύει σε αμέτρητες τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές.

Κατόπιν τούτου η οικογένεια σεβόμενη δική του επιθυμία και για να τιμήσει τη μνήμη του, καλεί, όποιον το επιθυμεί, αντί στεφάνων, να πραγματοποιήσει δωρεά στην “Κιβωτό του Κόσμου” (σ.σ. εκπρόσωπος της Κιβωτού θα βρίσκεται έξω από την Εκκλησία) ή στο ΔΙ.ΚΕ.Π.Α.Ζ (Καταφύγιο Ζώων Σχιστού.) Η κατάθεση των χρημάτων για το Καταφύγιο Ζώων γίνεται σε λογαριασμό της EUROBANK GR 170 260 258 0000 740 201 2283 84 (θα βρίσκεται εκεί και εκπρόσωπος).

Οικογένεια Γιώργου Τράγκα».

H εξόδιος ακολουθία του δημοσιογράφου Γιώργου Τράγκα και επικεφαλής του ΚΕΛΑΝ, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 16/12 στις…

Posted by Giorgos Tragas / Γιώργος Τράγκας on Wednesday, December 15, 2021