«Κάπου εδώ να σας πω ότι σήμερα τα καταφέραμε όλα μαζί και μπράβο σε όλα σας» έγραψε σε story στο Instagram ο Ηλίας Γκιώνης, ο άνθρωπος που έφερε στο φως την καταγγελία για revenge porn σε βάρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου, μετά την ανακοίνωση της αποχώρησής του από την εκπομπή Ράδιο Αρβύλα.

«Κάπου εδώ να σας πω ότι σήμερα τα καταφέραμε όλα μαζί και μπράβο σε όλα σας. Επίσης κάπου εδώ να πούμε τον λόγο που έβγαλα εγώ το θέμα. Γιατί θέλαμε πρώτα απ’ όλα να μείνει προστατευμένη η κοπέλα, έπειτα για να είμαστε εμείς η κύρια πηγή είδησης και να μην παραποιηθεί η καταγγελία όπως κι έγινε τελικά από αναπαραγωγές τρίτων. Τέλος γιατί η δημοσιογραφία στη χώρα μας έχει αποδείξει πόσο μη αναξιόπιστη και κίτρινη είναι πολλές φορές.

Και επειδή η κοπέλα είχε επικοινωνήσει με δημοσιογράφους πριν το βγάλουμε εδώ και δεν βρήκε επιθυμητό αποτέλεσμα. Ας πούμε κάπου εδώ ότι εμείς σαν κοινό έχουμε δύναμη και ναι μπορούμε να βγάζουμε τις ειδήσεις σαν πρώτες πηγές μόνα μας και μετά να επιλέγουμε πώς θα φύγουν σε άλλα Μέσα. Αυτά από εμένα προς το παρόν» γράφει στην ανάρτησή του ο Ηλίας Γκιώνης.

Ανάρτηση του Ηλία Γκιώνη για την καταγγελία σε βάρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου