Κορονοϊό κόλλησαν τα παιδιά του Κρατερού Κατσούλη -και η πρώην σύζυγός του Κατερίνα Καραβάτου- και ο ηθοποιός ρωτήθηκε για το θέμα μετά την παρουσίαση του βιβλίου του Γιάννη Μαρκέτη «Εργασιακός εκφοβισμός, νίκησέ τον».

Μιλώντας στην κάμερα του Happy Day δεν έκρυψε πως αγχώθηκε αρκετά. «Είναι δυνατόν να μην αγχωθώ; Εδώ αγχωνόμαστε ο ένας για τον άλλον, δεν θα αγχωθούμε για την οικογένειά μας; Όλα καλά» αρκέστηκε να σχολιάσει.

H Κατερίνα Καραβάτου που νόσησε και αυτή με COVID-19 επέστρεψε στην εκπομπή της «Τι λες τώρα» το περασμένο Σαββατοκύριακο, μετά από μία εβδομάδα απουσίας

«Επειδή έχουν πέσει πολλά μαζεμένα, μήπως να τη δω εγώ αλλιώς; Μήπως εκπέμπω τα λάθος μηνύματα; Μήπως πρέπει να κάνω κάποιες δραστικές κινήσεις; Κάτι δεν πάει καλά… Και είπα να το δούμε έτσι! Καλό μεσημέρι σε όλους, χαίρομαι πάρα πολύ που είμαι εδώ. Σας ευχαριστώ για τις ευχές που μου στείλατε και όλη τη θετική ενέργεια. Να σας πω; Την είχα πάρα πολύ ανάγκη μεταξύ μας» ανέφερε.

«Το ένα μετά το άλλο… Μου έχουν πάει τα πράγματα σερί εδώ και ένα εξάμηνο και δεν… καμιά φορά πέφτεις, οπότε είναι ωραίο να λαμβάνεις αγάπη και σας ευχαριστώ πάρα πολύ» πρόσθεσε.