Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν σε χωριό της περιοχής του Δομοκού όταν ζευγάρι ηλικιωμένων που διαγνώστηκε θετικό στον κορονοϊό αρνιόταν να πάει στο νοσοκομείο λέγοντας ότι προτιμάει να πεθάνει στο σπίτι του. Μάλιστα ο 85χρονος άνδρας επιχείρησε να αυτοκτονήσει με τις αναθυμιάσεις από το αυτοκίνητό του ενώ είχε κλειδωθεί στο γκαράζ του σπιτιού του.

Του ανταποκριτή μας από το LamiaReport.gr στη Στερεά Ελλάδα

«Δεν πάμε νοσοκομείο. Αφήστε μας να πεθάνουμε σπίτι μας…», έλεγε ο 85χρονος όταν έμαθε ότι αυτός και η σύζυγος του έχουν μολυνθεί από τον ιό.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport το ηλικιωμένο ζευγάρι μολύνθηκε από τη γυναίκα που τους φρόντιζε, η οποία επίσης διαγνώστηκε θετική στον κορονοϊό. Μάλιστα στο συγκεκριμένο χωριό υπάρχουν τουλάχιστον οκτώ κρούσματα.

Όταν η γιατρός είπε στο ηλικιωμένο ζευγάρι ότι πρέπει να πάει στο νοσοκομειο για νοσηλεία ο παππούς αντέδρασε έντονα λέγοντας ότι δεν θέλει να πάνε στο νοσοκομειο και προτιμούν να πεθάνουν στο σπίτι τους. Η σύζυγος αντιμετωπίζει και κινητικά προβλήματα.

Έβαλε μπροστά το αυτοκίνητο στο γκαράζ για να πεθάνει από τις αναθυμιάσεις

Σύμφωνα με πληροφορίες της τοπικής σελίδας, ο 85χρονος κλειδώθηκε στο γκαράζ του σπιτιού και έβαλε μπροστά το αυτοκίνητο για να πεθάνει από τις αναθυμιάσεις. Για το λόγο αυτό τον άκουγαν να μαρσάρει συνεχώς το αυτοκίνητο.

Κάποιοι από τους γείτονες κατάφεραν να σπάσουν την πόρτα και να βγάλουν έξω στον ηλικιωμένο, τον οποίο είχαν ακούσει πριν να μαρσάρει διαρκώς το αυτοκίνητο.

Η γιατρός, το προσωπικό από το βοήθεια στο σπίτι και οι συγχωριανοί μετά από μεγάλη προσπάθεια κατάφεραν να πείσουν το ηλικιωμένο ζευγάρι να μπει στο ασθενοφόρο και να πάει στο νοσοκομείο Λαμίας, για να νοσηλευτεί στην κλινική Covid.