Η είδηση ότι διοικητικός ηγέτης ομάδας της Basket League αγνοείται επί 48 ώρες προκάλεσε ανησυχία σε όλους και διάφορα σενάρια, αλλά τελικά όλα είναι καλά σύμφωνα με το ρεπορτάζ του sdna.gr. Ο Βαγγέλης Τσάπας, ιδιοκτήτης του Ιωνικού Νικαίας, εμφανίστηκε και εξήγησε τι ακριβώς συμβαίνει, τονίζοντας ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα σε ό,τι αφορά τη λειτουργία της ομάδας, αφού την έχει αναλάβει το διοικητικό συμβούλιο.

Από το πρωί της Τρίτης (9/11) υπήρχε έντονη ανησυχία για τον Τσάπα αφού αγνοείτο επί 48 ώρες, ενώ ήταν κλειστό το κινητό τηλέφωνό του, όπως και όλων των μελών της οικογένειάς του. Λογικό ήταν, επομένως, να υπάρχει φόβος για το τι μπορεί να συνέβη. Τελικά, όμως, όλα είναι καλά.

Ο ιδιοκτήτης του Ιωνικού Νικαίας με δήλωσή του στο sdna.gr ανέφερε: «Δεν υπάρχει κανένα θέμα εξαφάνισης μου. Υπάρχει ένα σοβαρό οικογενειακό θέμα και μέσα στις επόμενες μέρες θα επανέλθω στη γνώριμή μου καθημερινότητα. όσον αφορά στο θέμα της λειτουργίας του Ιωνικού, το ΔΣ τρέχει την ομάδα κανονικά», ήταν τα λόγια του.

Στενός συνεργάτης διοίκησης της ΕΟΚ

Ο Βαγγέλης Τσάπας, ο οποίος είναι CEO στην εταιρεία Hellenic Coin που δημιούργησε το πρώτο, όπως λένε στελέχη της, ελληνικό κρυπτονόμισμα με τεχνολογία ανοιχτού κώδικα. Η ενασχόλησή του με το μπάσκετ άρχισε το 2005 μέσω του Θεμιστοκλή Κερατσινίου και κατέληξε τελικά να είναι ιδιοκτήτης του Ιωνικού Νικαίας, ενώ θεωρείται και στενός συνεργάτης της νέας διοίκησης της ΕΟΚ, υπό την προεδρία του Βαγγέλη Λιόλιου.