Τρικούβερτο γλέντι στήθηκε στα Μάλια της Κρήτης έπειτα από γάμο και οι καλεσμένοι κυριολεκτικά τα έσπασαν όλα στο ξενοδοχείο που βρέθηκαν για να διασκεδάσουν με τη χαρά του ζευγαριού. Πλακάκια ξηλώθηκαν, γλάστρες διαλύθηκαν ενώ επιστρατεύθηκε μέχρι και κομπρεσέρ το οποίο κατέστρεψε το πάτωμα του ξενοδοχείου που τους φιλοξενούσε.

Το γλέντι φάνηκε να… ξεφεύγει όταν ο γαμπρός ανέβηκε στην πίστα του χώρου εκδηλώσεων για να χορέψει ένα ζεϊμπέκικο και κάποιος από την παρέα πήρε το κομπρεσέρ και άρχισε να σπάει τα πλακάκια.  

Όπως αναφέρθηκε στο ρεπορτάζ της εκπομπής T-Live, το ξενοδοχείο που φιλοξένησε το γλέντι του ζευγαριού ανήκει στη νύφη.

Το ευτυχισμένο ζευγάρι

Το βίντεο από το τρικούβερτο γλέντι «διέρρευσε» όταν ο μουσικός, Μιχάλης Χαρκιολάκης το δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο tik tok

«Μετά τον γάμο θα έχει μία χαλαρή εκδήλωση, έτσι για το καλό», γράφει χιουμοριστικά ο μουσικός που ανάρτησε το βίντεο.

«Ήταν συνεννοημένο να γίνει αυτό»

Ο νεαρός μουσικός, μίλησε στην εκπομπή Τ- Live για το γλέντι που έγινε viral. «Δεν είναι όλα τα γλέντια έτσι, για να πω την αλήθεια. Έτυχε τώρα. Είναι γνωστοί γλεντζέδες, δυνατοί οι συγκεκριμένοι και βοήθησε ότι ήταν και πολύ κλειστό το κάλεσμα. Ήταν όλοι φίλοι μεταξύ τους» ανέφερε αρχικά ο Μιχάλης Χαρκιολάκης. Σε ότι αφορά τον άνθρωπο ο οποίος πήρε το κομπρεσέρ και άρχισε να ξηλώνει το πάτωμα, ο νεαρός μουσικός τόνισε πως είναι οικογενειακός φίλος του ζευγαριού. «Για να καταλάβετε, αυτός, ο Παναγιώτης είναι ο πρόεδρος του καρναβαλιού στα Μάλλια. Είναι… original!» εξήγησε ο Μιχάλης Χαρκιολάκης και τόνισε πως ήταν συνεννοημένο να γίνει αυτό.

Το σκηνικό θύμισε το «Ηλία ριχ’ το»

Το τρικούβερτο γλέντι που στήθηκε στα Μάλλια Κρήτης, σε αρκετούς θύμισε την σκηνή από την ταινία του Παντελή Βούλγαρη, «Όλα είναι δρόμος» όπου ο πρωταγωνιστής της ταινίας αποφασίζει να «γλεντήσει» διαλύοντας και γκρεμίζοντας το «Βιετνάμ», ένα νυχτερινό κέντρο. Σε αυτήν την ταινία ακούστηκε και η γνωστή ατάκα «Ηλία ριχ’ το» πριν η μπουλντόζα κατεδαφίσει το «Βιετνάμ».