Σε αργία τέθηκε ο 45χρονος καθηγητής που κατηγορείται ότι χάιδευε 12χρονη μαθήτρια και της ζήτησε να σηκώσει την μπλούζα της, με απόφαση της υπουργού Παιδείας, Νίκης Κεραμέως. Σύμφωνα με πληροφορίες, η υπουργός ενημερώθηκε για τον εκπαιδευτικό  που φέρεται να παρενοχλούσε μαθήτριες σε γυμνάσιο στο Μοσχάτο και αμέσως υπέγραψε την πράξη θέσης σε αργία από τα εκπαιδευτικά του καθήκοντα, μετά την άσκηση σχετικής ποινικής δίωξης.

Ο 45χρονος καθηγητής έφυγε ελεύθερος από το δικαστήριο καθώς η δίκη του αναβλήθηκε για τις 2 Νοεμβρίου αφού οι συνήγοροι του δεν είχαν ενημερωθεί για το περιεχόμενο της δικογραφίας που έχει σχηματιστεί σε βάρος του.

Ο κατηγορούμενος συνελήφθη μετά από καταγγελία των γονέων 12χρονης μαθήτριας, σύμφωνα με την οποία ενώ η κόρη τους είχε μείνει μόνη της στην τάξη ο καθηγητής την πλησίασε και αφού άρχισε να την χαϊδεύει στο λαιμό και την πλάτη, της ζήτησε να βγάλει την μπλούζα της. Η μαθήτρια έφυγε τρέχοντας και ενημέρωσε αμέσως τους γονείς της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, την καταγγελία για τη σεξουαλική παρενόχληση έκανε στην αστυνομία ο πατέρας της 12χρονης, η οποία του εκμυστηρεύτηκε ότι ο καθηγητής την πλησίασε και της είπε να σηκώσει την μπλούζα της.