Σοκ και αποτροπιασμό έχει προκαλέσει η υπόθεση κακοποίησης μια νεαρής κοπέλας στο κέντρο της Αθήνας, από τον μουσουλμάνο πατριό της καθώς αρνήθηκε να παντρευτεί έναν άνδρα αρκετά μεγαλύτερό της.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά η κοπέλα κακοποιήθηκε ενώ παρούσα ήταν και η μητέρα της. Σύμφωνα με το MEGA και την εκπομπή LIVE NEWS, οι γείτονες ήταν αυτοί που ειδοποίησαν τις αρχές καθώς ανησύχησαν από τις φωνές που άκουγαν από το σπίτι της οικογένειας.

Μάλιστα σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ η κοπέλα περιέγραψε στις Αρχές τα όσα βίωσε και τα λόγια της σοκάρουν. Σύμφωνα με την κοπέλα, ο πατριός της στο άκουσμα της άρνησης της κοπέλας να παντρευτεί, την έσυρε σε ένα δωμάτιο του σπιτιού και εκεί άσκησε σωματική και λεκτική βία.

Τι λέει ο πρόεδρος της Μουσουλμανικής Ένωσης Ελλάδας

Για το περιστατικό μίλησε στο MEGA ο πρόεδρος της Μουσουλμανικής Ένωσης Ελλάδας Ναΐμ Ελγαντούρ αναφέροντας: «άγνοια, άγνοια για τη Σαρία. H Σαρία δεν υποχρεώνει κάποιο κορίτσι να παντρευτεί κάποιον που δεν θέλει» και συνέχισε προσθέτοντας: «να μην συνδέσετε το Iσλάμ και τη Σαρία με κάποιους αγράμματος θρησκευτικά».

Για το ίδιο θέμα μίλησε στο MEGA και ο πρόεδρος των Ειδικών Φρουρών της ΕΛ.ΑΣ. Βασίλης Ντούμας, ο οποίος τόνισε ότι «τέτοια περιστατικά βίας είναι συχνά σε ισλαμικά γκέτο στο κέντρο της Αθήνας» και συνεχίζει: «ότι εξτρεμιστές ισλαμιστές περιπολούν και ελέγχουν εάν τηρείται ο Νόμος της Σαρία. Εκβιάζουν και απειλούν».

Σύμφωνα με πληροφορίες του ίδιου ρεπορτάζ και στο παρελθόν έχουν προκύψει παρόμοια περιστατικά.

Πλέον η υπόθεση έχει περάσει στα χέρια της εισαγγελέως ανηλίκων και σ’ όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες ώστε να διαπιστωθεί το ακριβώς έχει συμβεί.