Στη θαλάσσια περιοχή της Γλυφάδας και του Λουτρακίου, εντοπίστηκαν νεκροί δύο ηλικιωμένοι. Πρόκειται για μια γυναίκα 70 με 75 ετών στην πρώτη περίπτωση κι ένας αλλοδαπός άνδρας 83 ετών, στη δεύτερη.

Ενημερώθηκε, απογευματινές ώρες την Τρίτη (19/10), το Λιμεναρχείο Σαρωνικού, για την ύπαρξη σορού γυναίκας στην θαλάσσια περιοχή της Β’ Μαρίνας στη Γλυφάδα. Στην περιοχή έσπευσαν στελέχη της τοπικής Λιμενικής Αρχής, όπου διαπίστωσαν ότι πρόκειται για γυναίκα αγνώστων στοιχείων, ηλικίας 70-75 ετών περίπου, ενώ έφερε μαύρο παντελόνι και μπλε ζακέτα.

Η ανωτέρω μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο “ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ” Βούλας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στο Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας της Ιατρικής Σχολής Ε.Κ.Π.Α., για διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής. Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Σαρωνικού.

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, απογευματινές ώρες την Τρίτη (19/10), 83χρονος αλλοδαπός, από την θαλάσσια περιοχή Λουτρακίου Κορινθίας. Ο άνδρας διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Λουτρακίου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Από το Λιμεναρχείο Κορίνθου, που διενεργεί προανάκριση, παραγγέλθηκε διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.