Προβλήματα συνεχίζει να δημιουργεί στη βόρεια Ελλάδα η κακοκαιρία Μπάλλος, με πληροφορίες να κάνουν λόγο για εγκλωβισμένους οδηγούς αυτή την ώρα στην Εθνική Θεσσαλονίκης – Καβάλας.

Ειδικότερα, μεγάλα προβλήματα παρατηρούνται στην κυκλοφορία στο οδικό δίκτυο της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Καβάλας, η οποία έχει διακοπεί μετά τον κόμβο της Ρεντίνας στο μέτωπο για Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με όσα είπε ο δήμαρχος Βόλβης, Διαμαντής Λιάμας στο GRTimes, «η κυκλοφορία στο σημείο λίγο πριν τη Μικρή Βόλβη, έχει διακοπεί, ενώ υπάρχουν πληροφορίες και για εγκλωβισμένους οδηγούς». Το πρόβλημα όπως είπε ο δήμαρχος, «οφείλεται στους μεγάλους όγκους νερού που κατεβαίνουν από τον ορεινό όγκο Κερδυλλίων και έχουν δημιουργήσει χειμάρρους».

Σύμφωνα με τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στο 380ο χλμ της Εγνατίας Οδού, στο ύψος της Ασπροβάλτας (ρεύμα προς Θεσσαλονίκη και τα οχήματα εκτρέπονται προς την παλιά εθνική οδό Καβάλας-Θεσσαλονίκης), στο 14ο χλμ της επαρχιακής οδού Ρεντίνας-Λαγκαδά δήμου Βόλβης, στην επαρχιακή οδό Λαγκαδά-Βόλβης, ύψος Ευαγγελισμού δήμου Βόλβης, στο 90ο χλμ. της παλιάς εθνικής οδού Θεσσαλονίκης-Καβάλας στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη και στην επαρχιακή οδό Θεσσαλονίκης-Μηχανιώνας, από τον κόμβο Αεροδρομίου έως τον κόμβο Ρυσίου.

Κακοκαιρία Μπάλλος: Νέο μήνυμα του 112 στη Θεσσαλονίκη

Νέο μήνυμα με οδηγίες στους πολίτες για την αντιμετώπιση της κακοκαιρίας Μπάλλος, που εξακολουθεί να επελαύνει στη χώρα, έλαβαν το απόγευμα της Παρασκευής οι κάτοικοι στη Θεσσαλονίκη από το 112.

Μέσω του μηνύματος του 112, οι πολίτες καλούνται να αποφύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις σε ΧαλκιδικήΛαγκαδά και Βόλβη λόγω επικίνδυνων καιρικών φαινομένων στις περιοχές αυτές.