Πρωτόγνωρες είναι οι εικόνες με τους επιβάτες να μπαίνουν μέσα στο νερό για να εγκαταλείψουν το λεωφορείο που σχεδόν «βούλιαξε» κάτω από γέφυρα στην παλαιά λεωφόρο Ποσειδώνος το απόγευμα της Πέμπτης (14/10) λόγω των ακραίων φαινομένων που έφερε η κακοκαιρία «Μπάλλος».

Όσοι επέβαιναν στο λεωφορείο που εκτελούσε το δρομολόγιο Πειραιάς – Βούλα, αναγκάστηκαν να βουτήξουν μέχρι τη μέση στο νερό για να βγουν από το όχημα όταν αυτό ακινητοποιήθηκε κάτω από τη γέφυρα στο ύψος του ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.

Μάλιστα οι επιβάτες πιάστηκαν χέρι με χέρι, κρατώντας ψηλά τις τσάντες και τα πράγματά τους, μέχρι να διασχίσουν τη λίμνη που είχε σχηματιστεί και να φτάσουν σε ασφαλές σημείο.

«Ας κάνουμε αλυσίδα»

Η στιγμή της εξόδου από το λεωφορείο καταγράφηκε σε βίντεο, στο οποίο ακούγονται επιβάτες να λένε, ας κάνουμε αλυσίδα για να βγούμε, ενώ μια γυναίκα ακούγεται να λέει ότι «φοβάται».

Δείτε το βίντεο:

Posted by Γεώργιος δαγιαμος on Thursday, October 14, 2021

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.