Μήνυμα από το 112 για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα έλαβαν οι κάτοικοι στη βόρεια Εύβοια πριν από λίγη ώρα καθώς η  κακοκαιρία «Μπάλλος» συφροκοπά τη χώρα με ισχυρές βροχές και καταιγίδες. To Yπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, προειδοποιεί για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα, ζητώντας από τους πολίτες να αποφύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις.

Στην περιοχή υπάρχουν φόβοι για κατολισθήσεις, ενώ νωρίτερα την Πέμπτη χωριά στην περιοχή εκκενώθηκαν προληπτικά ενόψει της κακοκαιρίας.

Σύμφωνα με το tvstar.gr45 άτομα συνολικά δέχθηκαν να απομακρυνθούν από τα σπίτια τους χθες Τετάρτη βράδυ από τα χωριά Κοτσικιά, Αγία Άννα και Αχλάδι στη Βόρεια Εύβοια. Άνδρες της Αστυνομίας έκαναν συστάσεις για εκκένωση των χωριών σε προληπτικό επίπεδο. Αυτοί που δεν θέλησαν να μετακινηθούν φιλοξενούνται από φιλικά τους πρόσωπα,ενώ από την Περιφέρεια έχει μισθωθεί το ξενοδοχείο Αγκάλη για να εξυπηρετήσει όσους θελήσουν να βρουν καταφύγιο.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.