Σε φυλάκιση 24 μηνών, χωρίς αναστολή και με δυνατότητα έφεσης καταδικάστηκε 32χρονος, που διέρρηξε το σπίτι της πρώην συντρόφου του σε χωριό του δήμου Ν. Πηλίου, προκάλεσε φθορές και έπειτα της έστειλε βίντεο στο Facebook.

Ο 32χρονος, που δεν παρουσιάστηκε στο δικαστήριο, αντιμετώπιζε τις κατηγορίες της κλοπής δικύκλου, της κλοπής με διάρρηξη στο σπίτι της πρώην συντρόφου του, της φθοράς ξένης περιουσίας, της ενδοοικογενειακής απειλής και της εξύβρισης και οδήγησης δικύκλου χωρίς δίπλωμα.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο άνδρας στις 18 Σεπτεμβρίου 2021, έκλεψε το δίκυκλο μιας 51χρονης γυναίκας και πήγε στο σπίτι της πρώην συντρόφου του, 39 χρονών, απ’ όπου πήρε μια ηλεκτρική συσκευή και προκάλεσε φθορές, ενώ στη συνέχεια τράβηξε βίντεο και της το έστειλε μέσω social media.

Στο Δικαστήριο, όπως αναφέρει το magnesianews.gr, βρέθηκε η πρώην σύντροφός του, που διαμένει σε δομή κακοποιημένων γυναικών εκτός Βόλου και είναι μητέρα ενός παιδιού από προηγούμενο γάμο.

Η γυναίκα κατάθεσε ότι φοβάται για τη ζωή της και τη ζωή της μητέρας της και για το λόγο αυτό δεν τολμάει να επιστρέψει στον Βόλο. Τελικά ο κατηγορούμενος κρίθηκε ένοχος για όλες τις κατηγορίες, εκτός από την κλοπή και διάρρηξη στο σπίτι της πρώην συντρόφου του και καταδικάστηκε σε φυλάκιση 24 μηνών (26 μήνες πρότεινε ο εισαγγελέας έδρας), χωρίς αναστολή, αλλά με δυνατότητα έφεσης που μπορεί να ασκήσει αν εμφανιστεί στο Δικαστήριο.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.