Μίλησε κανονικά ο 6χρονος Φώτης που τραυματίστηκε την περασμένη Κυριακή κατά τη διάρκεια αγώνα καρτ στην Πάτρα και έκτοτε πέρασε δύσκολες ώρες στη ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών.

Όπως αναφέρει το flamis.gr, για σήμερα Τρίτη έχει προγραμματιστεί επίσκεψη ψυχολόγου στον μικρό Φώτη. Ο πατέρας του 6χρονου Φώτη είναι συγκινημένος και ανακουφισμένος αφού μέσα σε λίγες ημέρες ο γιος του αποσωληνώθηκε με επιτυχία και κάθε ώρα που περνά ανακτά όλο και περισσότερες δυνάμεις. «Όσο μαθαίνουμε καλά πράγματα, κερδίζουμε μάχες. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο, το υγειονομικό προσωπικό και τον γιατρό που παρακολουθεί τον Φώτη», είπε ο πατέρας του παιδιού.

Πατέρας 6χρονου: Έτσι συνέβη το ατύχημα – «Νόμιζα ότι λιποθύμησε και τον πήρα στα χέρια»

Ο πατέρας του μικρού Φώτη περιγράφει πώς έγινε το ατύχημα και τις ώρες αγωνίας που έζησε η οικογένεια έκτοτε. «Βλέπαμε τον αγώνα, θέλαμε να περάσουμε καλά. Ξαφνικά είδαμε ένα καρτ από πάνω μας και από τότε τραβάμε τον Γολγοθά μας. Για να γίνει αυτό το πράγμα, η λογική μου λέει ότι δεν θα είχαν παρθεί τα κατάλληλα μέτρα. Με το που έγινε, νόμιζα ότι το παιδί λιποθύμησε και το πήρα στα χέρια. Δεν είχα καταλάβει, μετά είδα ότι ήταν κάτι πιο σοβαρά κι άρχισα να πηγαίνω μηχανικά, να βρω κάπου βοήθεια… Εκείνη την ώρα έγινε συνωστισμός για να δουν τι έγινε ο οδηγός, δυσκολεύτηκα να περάσω», ανέφερε ο πατέρας του μικρού.

Στο πλευρό της οικογένειας βρίσκονται και οι διοργανωτές των αγώνων και ο οδηγός του μοιραίου καρτ, οι οποίοι επισκέφθηκαν τον πατέρα του παιδιού στο Νοσοκομείο. «Έχουμε ήδη μιλήσει με τον πατέρα και μόλις ο Φώτης αναρρώσει θα θέλαμε να τον συναντήσουμε» δηλώνει στην «Πολιτεία» εκπρόσωπος των διοργανωτών.

Όταν άνοιξε τα μάτια του ο 6χρονος, το πρώτο πράγμα που ζήτησε το αγόρι ήταν παγωτό.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.