Παράταση για τις ομαδικές απολύσεις στο Μετρό Θεσσαλονίκης

Την ικανοποίησή τους εξέφρασαν οι εργαζόμενοι


ΕΛΛΑΔΑ
23:50
29/01/2015
Παράταση για τις ομαδικές απολύσεις στο Μετρό Θεσσαλονίκης
loading

Την ικανοποίησή τους, για την παράταση που – όπως αναφέρουν – δόθηκε σήμερα, στο θέμα των ομαδικών απολύσεων στο Μετρό της Θεσσαλονίκης, εκφράζουν οι εργαζόμενοι.

Όπως αναφέρεται σε κοινή ανακοίνωση, που εξέδωσαν το «Σωματείο Εργαζομένων στον Κατασκευαστικό Τομέα Μετρό Θεσσαλονίκης» και το «Σωματείο Εργαζομένων Μετρό Θεσσαλονίκης», σήμερα, το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, έδωσε 20ήμερη παράταση, στη διαδικασία διαβούλευσης, για τις ομαδικές απολύσεις των εργαζομένων που απασχολούνται στα εργοτάξια του μετρό.

Ελπίζουν, ότι το χρονικό αυτό διάστημα θα φανεί αρκετό, ώστε να ενημερωθούν οι νέες ηγεσίες των αρμόδιων υπουργείων, για τα πραγματικά προβλήματα του έργου, αλλά – όπως υπογραμμίζουν – και να αναπτυχθούν οι πολιτικές πρωτοβουλίες, προκειμένου να λυθεί ο γόρδιος δεσμός του έργου, που παραμένει «παγωμένο».

Καταλήγοντας, επισημαίνουν ότι μετά απ΄ αυτή την εξέλιξη, οι προγραμματισμένες απολύσεις, δεν θα πραγματοποιηθούν, ενώ για αύριο, εξήγγειλαν στάση εργασίας και συγκέντρωση διαμαρτυρίας, έξω από τα γραφεία της κοινοπραξίας, στη Θεσσαλονίκη.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει