Υπέρ του εμβολιασμού, τάχθηκε ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ, εκφράζοντας παράλληλα την απορία του για όσους εναντιώνονται στο συγκεκριμένο ζήτημα.

«Εκπλήσσομαι που ακούω υγειονομικούς να εκφράζουν αμφιβολία για ένα τόσο απλό θέμα όπως ο εμβολιασμός. Τόσες θανατηφόρες ασθένειες σταμάτησαν με τα εμβόλια. Ένα παιδάκι όταν γεννιέται κάνει 16 εμβόλια μέχρι να γίνει 2 ετών. Που είναι το πρόβλημα να γίνει το 17ο;», δήλωσε ο Μητροπολίτης μιλώντας στο MEGA.

«Χθες έκανα το εμβόλιο της γρίπης, δεν είχα καμία επίπτωση, καμία παρενέργεια. Προσεύχομαι ο Θεός να φωτίσει τους ανθρώπους αυτούς να καταπαύσουν την πολεμική που στρέφεται εναντίον της υγείας τω συνανθρώπων τους και της δική τος υγείας», πρόσθεσε.

Ανέφερε επίσης ότι δέχεται χυδαίες ύβρεις επειδή προτρέπει τον κόσμο να εμβολιαστεί. «Μας βρίζουν χυδαία, μας λένε προδότες, πουλημένους», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μητροπολίτης Σεραφείμ.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.