Νέα, σύγχρονη, δυναμική και λειτουργικά εύχρηστη στην πλοήγηση ιστοσελίδα δημιούργησε ο ΟΣΕ ΑΕ. Ο νέος διαδικτυακός τόπος www.ose.gr διαθέτει σύγχρονη και λιτή σχεδίαση, σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα.

Οι οθόνες παρουσίασης περιεχομένου προσαρμόζονται αυτόματα στις διαστάσεις κάθε υπολογιστή, tablet ή κινητού τηλεφώνου (responsive design) και σε συνδυασμό με τις εμπλουτισμένες multi-media δυνατότητες, παρέχουν μια εξαιρετικά φιλική πλοήγηση στο χρήστη.

Η νέα πλατφόρμα ενσωματώνει όλες τις σύγχρονες εξελίξεις και βέλτιστες πρακτικές στο επίπεδο της λειτουργικότητας. Η πλοήγηση του χρήστη για την ανεύρεση του επιθυμητού περιεχομένου γίνεται εύκολα και γρήγορα, απαιτώντας ελάχιστα βήματα.

Ταυτόχρονα, οι νέες υποδομές επιτρέπουν την άμεση επικαιροποίηση του περιεχομένου από τις διαχειριστικές μονάδες του Οργανισμού, με αποτέλεσμα να επιτυγχάνεται η έγκαιρη και ολοκληρωμένη ενημέρωση των επισκεπτών του site για τις υπηρεσίες, αλλά και τις πιο πρόσφατες εξελίξεις στον σιδηρόδρομο.

Σημειώνεται πως η νέα πλατφόρμα είναι ευθυγραμμισμένη με τα σύγχρονα πρότυπα που έχουν επικρατήσει στο διαδίκτυο, ώστε να εξασφαλίζεται η συμβατότητα με τις τρέχουσες και τις μελλοντικές εκδόσεις των προγραμμάτων πλοήγησης.

«Ο νέος διαδικτυακός τόπος αναπτύχθηκε από τον ΟΣΕ σε συνεργασία σε ότι αφορά το σχεδιασμό με την High Level Design και την υλοποίηση με την Honest Partners» σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Οργανισμού.