Η εταιρία ΑΦΟΙ Χαΐτογλου συμμετείχε για δεύτερη χρονιά, μέσω της H+K Strategies, στα Ermis Awards – στον πιο σημαντικό θεσμό του κλάδου επικοινωνίας- και απέσπασε το βραβείο Ermis PR Gold, στην κατηγορία Integrated Campaigns.

Με βασικά κριτήρια διάκρισης τη δημιουργικότητα, τον άριστο στρατηγικό σχεδιασμό και τις στοχευμένες ενέργειες σε διάφορα κανάλια επικοινωνίας, η εταιρία ΑΦΟΙ Χαΐτογλου κατέκτησε το βραβείο για το ολιστικό πλάνο επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων το οποίο υλοποιήθηκε το 2014 και είχε ως στόχο την επικοινωνία των ευεργετικών ιδιοτήτων του Μακεδονικού Χαλβά, με απώτερο σκοπό την ενημέρωση αναφορικά με την ανάγκη ένταξής του στο καθημερινό διαιτολόγιο, στο πλαίσιο μιας υγιεινής διατροφής πλήρως ενταγμένης στη Μεσογειακή διατροφή.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα επικοινωνίας περιλάμβανε υπηρεσίες δημιουργίας και διαχείρισης περιεχομένου, media relations, event management, αξιοποίηση key influencers & ambassadors, χορηγίες αθλητικών δράσεων και digital PR.

Μια τέτοια διάκριση στα Ermis Awards 2014 αποτελεί ιδιαίτερα σημαντική επιβράβευση για την εταιρία και τα προϊόντα της, καθώς τη χρονιά που μας πέρασε επένδυσε συστηματικά στη δημιουργία της ανανεωμένης εικόνας του Μακεδονικού Χαλβά, δημιουργώντας παράλληλα μοναδικές εμπειρίες για το κοινό της. Αυτό δίνει κίνητρο στην εταιρία για ακόμη πιο δυναμική παρουσία και επενδύσεις στο κομμάτι της επικοινωνίας, στο μέλλον.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.