Δυσαρεστημένος με τις φήμες μετά το θάνατο του στενού του φίλου, Mad Clip, εμφανίζεται ο Mike.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο Mike ξέσπασε για όσα ακούγονται τις τελευταίες μέρες για τις συνθήκες του θανάτου του γνωστού τράπερ και καλεί όσους κατηγορούν τον αδικοχαμένο φίλο του να σταματήσουν και να σεβαστούν την μνήμη του.

«Ο λόγος που βγήκα και με τη συγκατάθεση όλων είναι λόγω κάποιων άρθρων που διαβάζουμε. Διαβάζω ότι ήταν μαστουρωμένος και καλά να πάθει, πήγαινε με 200, καλά να πάθει, έτρεχε, καλά να πάθει. Εγώ αυτό που έχω να πω είναι ότι ο Πίτερ ούτε τσιγάρο –ξέρετε ποιο τσιγάρο εννοώ- δεν κάπνιζε. Ούτε με 200 πήγαινε. Δεν πήγαινε με 70, πήγαινε με 150 χλμ/ώρα. Οκ, ποιος δεν έχει πάει με λίγο παραπάνω γκάζι στις 2 η ώρα το πρωί με άδεια την παραλιακή; Δεν ήταν σε κόντρα», είπε αρχικά ο φίλος του Mad Clip.

«Χάθηκε ένα νέο παιδί, χάθηκε ένας τράπερ. Έχω ακούσει τόσα κακά σχόλια… Ούτε βιαστής ήταν, ούτε κλέφτης ήταν, ούτε τα λεφτά του έπαιρνε από εμάς. Δεν έπαιρνε ούτε ναρκωτικά, δεν έπινε αλκοόλ, ποτέ δεν οδηγούσε μεθυσμένος. Δεν είναι αλήτης» κατέληξε οργισμένος.

Το απόγευμα η κηδεία του τράπερ – Live από το YouTube

Στις 16:30 το μεσημέρι της Δευτέρας θα πραγματοποιηθεί η κηδεία του Mad Clip που έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Πέμπτης 2 Σεπτεμβρίου σε τροχαίο στην παραλιακή, επιστρέφοντας από τον γάμο φιλικού ζευγαριού.

Φίλοι, συγγενείς και θαυμαστές του τράπερ θα πουν το τελευταίο αντίο στις 16:00 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου.

Ο Ιερός Ναός Κοιμήσεως Θεοτόκου αποφάσισε να μεταδώσει ζωντανά στο Youtube την κηδεία έτσι ώστε να την παρακολουθήσουν όσοι δεν καταφέρουν να παραστούν.