Τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες προκλήθηκε το τροχαίο που οδήγησε τον Mad Clip στον θάνατο διερευνά η Τροχαία.

Σε νέο βίντεο που δημοσιοποίησε ο ΑΝΤ1, ο 34χρονος εμφανίζεται να χάνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου του στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, με αποτέλεσμα να προσκρούσει σε κολώνα φωτισμού και έτσι να χάσει την ζωή του.

Οι έρευνες των αρχών βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, προσπαθώντας να ξεδιαλύνουν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ο δημοφιλής τράπερ έχασε τον έλεγχο της πολυτελούς Porsche που οδηγούσε.

Από τη στιγμή που έχει αποκλειστεί το σενάριο επαφής με άλλο όχημα, εξετάζονται τα δεδομένα της ταχύτητας του οχήματος, το ενδεχόμενο λάθους του οδηγού για οποιονδήποτε λόγο, ενώ υπάρχει κι ένα σενάριο που θέλει το όχημα να γλιστρά σε νερά πριν την μοιραία πρόσκρουση με την κολώνα.

Εν αναμονή και των αποτελεσμάτων των τοξικολογικών εξετάσεων, το τοπίο αναφορικά με ενδεχόμενη «κόντρα» με άλλο αυτοκίνητο φαίνεται να ξεκαθαρίζει, με τον οδηγό του Audi R8 να παρουσιάζεται αυτοβούλως στην Τροχαία, τονίζοντας ότι δεν υπήρχε οποιαδήποτε κόντρα με τον Mad Clip.

Πού και πότε θα γίνει η κηδεία

Η κηδεία του τραγουδιστή θα γίνει τη Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου στις 14:30 στον ιερό ναό Παναγίτσας Παλαιού Φαλήρου. Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί στις 16:30 στο Κοιμητήριο Παλαιού Φαλήρου.