Ο Mad Clip άφησε την τελευταία του πνοή σε τροχαίο δυστύχημα τα ξημερώματα της Πέμπτης στη Βουλιαγμένη. Ο τράπερ είχε πάθος με την ταχύτητα, και λίγους μήνες πριν το είχε δηλώσει δημόσια στους διαδικτυακούς του φίλους μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram έπειτα από την περιπέτεια που είχε με την Τροχαία η οποία τον καταδίωξε.

Το βράδυ της 18ης Φεβρουαρίου, ο Mad Clip κατά κόσμον Παναγιώτης Αναστασόπουλος αγνόησε σήμα των Αστυνομικών της Ομάδας ΔΙΑΣ οι οποίοι θέλησαν να του κάνουν έλεγχο.

Ο τράπερ πάτησε γκάζι και έφυγε. Έπειτα από αυτήν την κίνηση του ακολούθησε καταδίωξη η οποία κατέληξε τελικά στην σύλληψη του.

Ο μουσικός, την επόμενη ημέρα δημοσίευσε ένα story στο οποίο εξηγούσε τι έγινε το προηγούμενο βράδυ.

«Βγήκαν αρκετοί και μιλάνε περί δολοφόνου και για φανάρια. Καταδίωξη… Θα πούμε τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέματα. Καταδίωξη έγινε. Ήμουν στο δρόμο και έτρεχα. Είμαι κοντράκιας, μου αρέσει η ταχύτητα. Σωστό ή λάθος θα το κρίνει όποιος το κρίνει. Ότι έτρεχα; Έτρεχα. Πού έτρεχα; Έτρεχα στα καινούργια τούνελ μετά την στροφή του Φλοίσβου. Έχω βγει πλακωμένος και με κυνηγάει ένα περιπολικό. Το περιπολικό με κυνηγάει μέσα στο τούνελ. Εννοείται επειδή το αυτοκίνητο μου είναι μεγάλα κυβικά και είναι γρήγορο ξέφυγα από το περιπολικό. Μπήκα στην Εθνική, συνέχισα να τρέχω και στην πρώτη έξοδο που βρήκα, που ήταν στην έξοδο του Ταύρου, βγήκα και τυχαίνει να μου την πέφτει η ομάδα ΔΙΑΣ» ανέφερε τότε μεταξύ άλλων στο συγκεκριμένο instastory o Mad Clip.