Για την Άνοιξη / Καλοκαίρι 2021, η Sandro Homme παρουσιάζει μια συλλογή με επιρροή από τη στιλιστική κληρονομιά των ’50s και ’60s. Στο Παρίσι, η δημιουργική ομάδα, εμπνέεται από την ήρεμη ατμόσφαιρα της Μεσογείου αλλά και την  κομψότητα των γραφικών γειτονιών της.

Κυρίαρχες αποχρώσεις, όπως το μπεζ, το caramel, το γκρι και το cream είναι ελαφρώς ξεθωριασμένες και δίνουν μια ηλιοκαμένη όψη στα υφάσματα. Όλα τα υλικά, που χρησιμοποιούνται, είναι σε φυσική, ακατέργαστη μορφή. Το tobacco suit επανεμφανίζεται σε μια εξαιρετικής ποιότητας έκδοση που αναδεικνύει την αρρενωπότητα. Πλεκτά, βαμβακερά looks εμπνέονται από το στυλ των ψαράδων στο λιμάνι Cassis στη Γαλλική Ριβιέρα τη δεκαετία του ’60. 

Ο άντρας Sandro αγαπά την άνεση ενός ζευγαριού leather slippers με τετραγωνισμένες άκρες. Επιλέγει να φοράει αυτό το καλοκαίρι ξεπλυμένα jeans με ξεθωριασμένες  ραφές και ένα floral πουκάμισο, ελαφρώς κουμπωμένο, στο οποίο αντανακλώνται οι τελευταίες ακτίνες του ήλιου χαρίζοντας του την λάμψη του ηλιοβασιλέματος.

Στην καλοκαιρινή συλλογή συναντάμε και πάλι τα αγαπημένα κοστούμια με μικρές ατέλειες. Το creative studio της Sandro επαναπροσδιορίζει τις αναλογίες με προσοχή.

Ο άντρας Sandro δεν ντύνεται για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ντύνεται με σεβασμό για τον εαυτό του και τους άλλους, καθώς για εκείνον τα ρούχα είναι μια μορφή ευγένειας.

H νέα συλλογή SANDRO SS21 είναι διαθέσιμη στα παρακάτω καταστήματα:

Sandro Boutique, Golden Hall

1ος Όροφος
Λ. Κηφισίας 37Α, Μαρούσι, Αθήνα
+30 210 6803450

attica – City Link 

Πανεπιστημίου 9, 10564 Σύνταγμα, Αθήνα
+30 211 9900000