Υπέρ των εμβολιασμών τάχθηκε ο γνωστός μάγειρας και παρουσιαστής Ηλίας Μαμαλάκης. Όπως είπε στον ΣΚΑΪ η νέα διάταξη της κυβέρνησης για αμιγείς και μεικτούς χώρους στην εστίαση προκάλεσε «πονοκέφαλο» στους εστιάτορες.

«Ήρθε αναστάτωση στους εστιάτορες. Έπρεπε να ληφθούν αποφάσεις σχετικά με την κατηγορία στην οποία επρόκειτο να ανήκει ο εκάστοτε ιδιοκτήτης και στην συνέχεια θα έπρεπε να αντιμετωπίσουμε τους πελάτες και τις διαμαρτυρίες τους. Είμαστε στην απαρχή της 4ης φάσης της πανδημίας, που μας τρομάζει πάρα πολύ» είπε.

Ο κ. Μαμαλάκης εξέφρασε την προτίμηση του να υπάρχουν μόνο εμβολιασμένοι στο εστιατόριό του. «Εγώ θα προτιμούσα να έχω μόνο εμβολιασμένους. Η απειλή του 4ου κύματος είναι πολύ ισχυρή. Όλοι να εντείνουμε την τάση εμβολιασμού. Δεν αντέχει άλλο κλείσιμο η εστίαση, είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα. Όπως και να ‘χει τα μαγαζιά δεν θα γεμίσουν όπως γινόταν παλαιότερα. Κατά τη γνώμη τη δική μου υποχρεωτικά θα έπρεπε να είναι εμβολιασμένο το προσωπικό» είπε.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.