Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα του κατασκηνωτικού προγράμματος του e-ΕΦΚΑ καθώς ολοκληρώθηκε η διαδικασία ηλεκτρονικής επιλογής των δικαιούχων για την περίοδο του κατασκηνωτικού προγράμματος έτους 2021.

Ο συνολικός αριθμός των αιτήσεων που υποβλήθηκαν ανήλθε στις 23.731 για 25.304 διαθέσιμες θέσεις των πέντε κατασκηνωτικών περιόδων. Ο αριθμός των έγκυρων αιτήσεων, που συμμετείχε στην ηλεκτρονική κλήρωση, ανήλθε σε 22.134.

Από την ηλεκτρονική κλήρωση εγκρίθηκε η συμμετοχή 20.317 δικαιούχων, από τις οποίες:

  • 7.262 αιτήσεις για τη συμμετοχή στην 1η κατασκηνωτική περίοδο.
  • 6.792 αιτήσεις για τη συμμετοχή στη 2η κατασκηνωτική περίοδο.
  • 4.546 αιτήσεις για τη συμμετοχή στην 3η κατασκηνωτική περίοδο.
  • 1.704 αιτήσεις για τη συμμετοχή στην 4η κατασκηνωτική περίοδο.
  • 13 αιτήσεις για τη συμμετοχή στην 5η κατασκηνωτική περίοδο.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του e-ΕΦΚΑ, 1.817 αιτήσεις δεν εγκρίθηκαν, καθώς ήταν υπεράριθμες των προσφερόμενων θέσεων των κατασκηνωτικών επιχειρήσεων που επέλεξαν οι αιτούντες (1.609 από τις ανωτέρω αιτήσεις είχαν μόνο μία επιλογή). Υπενθυμίζεται πως μόνο για τις περιπτώσεις υπεράριθμων αιτήσεων λαμβάνονται υπ’ όψιν εισοδηματικά κριτήρια.

Ειδικά γι’ αυτούς τους ασφαλισμένους που δεν εγκρίθηκαν οι αρχικές αιτήσεις τους, θα ειδοποιηθούν σήμερα ηλεκτρονικά, προκειμένου να δηλώσουν εκ νέου το ενδιαφέρον τους για κατασκηνωτικές επιχειρήσεις και κατασκηνωτική περίοδο που επιθυμούν και που υπάρχουν κενές θέσεις.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.