Έφυγε από τη ζωή ο ιδρυτής της Variety Cruises, Λάκης Βενετόπουλος. Η είδηση του θανάτου του σκόρπισε θλίψη στον επιχειρηματικό σκόμο.

Ο Λάκης Βενετόπουλος είχε διατελέσει και μέλος του Διοικητικού συμβουλίου του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων.

Με ανακοίνωση του ο ΣΕΤΕ αναφέρει ότι «το διοικητικό συμβούλιο  τα στελέχη του οργανισμού, το ΙΝΣΕΤΕ και η Marketing Greece, εκφράζουν τα ειλικρινή και βαθιά τους συλλυπητήρια για την απώλεια του Λάκη Βενετόπουλου, στην οικογένεια, τους οικείους και τους συνεργάτες του».

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση «εμβληματική προσωπικότητα και οραματιστής, στήριξε με όλες του τις δυνάμεις τις προσπάθειες ανάπτυξης του ελληνικού τουρισμού. Μέσα από την επιχειρηματική του δραστηριότητα, σήκωσε ψηλά την ελληνική σημαία στα πλοία του που ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο. Επί χρόνια στο διοικητικό συμβούλιο του ΣΕΤΕ, συνέβαλε με τις ιδέες του για την ανάληψη πρωτοβουλιών και την υλοποίηση σημαντικών δράσεων για τον τομέα.

Ο Λάκης Βενετόπουλος θα μείνει για πάντα στη μνήμη όλων μας για το ήθος, την ακεραιότητα, την εντιμότητα, την αξιοπρέπεια, την ευγένεια και τη διορατικότητά του».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.