Μήνυση κατά του γιατρού σε ιδιωτική κλινική στη Θεσσαλονίκη που πραγματοποίησε επέμβαση γαστρικού δακτυλίου σε μία 14χρονη, η οποία φέρεται να προκάλεσε τον θάνατό της, κατέθεσε η οικογένεια της ανήλικης.

Για το θέμα μίλησε ο πατέρας του κοριτσιού, ιερέας Βησσαρίων Καντούνης, υποστηρίζοντας ότι πρόκειται για ένα «μεγάλο ιατρικό λάθος», ενώ περιγράφει τα προβλήματα που αντιμετώπισε η κόρη του μετά την επέμβαση.

«24 ώρες μετά την επέμβαση το κορίτσι άρχισε να πονάει. Τον έπαιρνα (σ.σ. τον γιατρό) τηλέφωνο και του έλεγα ότι το παιδί πονάει και μου έλεγε να πάρει αναβράζον depon.

Άρχισε να καταρρέει το παιδί. Είχε 160 παλμούς. Πήγαμε στο Διαβαλκανικό. Το παιδί είχε γενικευμένη περιτονίτιδα γιατί είχε κάνει γαστρική διάτρηση, είχε κάψει τους νεφρούς, το συκώτι.

Έχω καταθέσει μήνυση γιατί πρόκειται για μεγάλο ιατρικό λάθος. Είναι πολυοργανική ανεπάρκεια που προκλήθηκε από περιτονίτιδα που προήλθε από τοποθέτηση δακτυλίου με λαπαροσκοπική μέθοδο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook, Twitter και Viber
Μοιράσου το άρθρο