Άφαντος είναι από τις 30 Μαΐου ο 44χρονος Φώτης Αργυρός από το Νεοχώρι Χαλκιδικής. Ο άνδρας έχει ύψος 1,68 μ., βάρος 75 κιλά, έχει καστανά μαλλιά και πράσινα μάτια. Την ημέρα της εξαφάνισης φορούσε κόκκινο καρό πουκάμισο, τζιν παντελόνι, αθλητικά γκρι παπούτσια και μαύρα γυαλιά μυωπίας.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του 44χρονου στις 31/5/2021 και άμεσα κινητοποίησε την ομάδα Έρευνας και Διάσωσης «Θανάσης Μακρής» η οποία με εκπαιδευμένο ανθρώπινο δυναμικό και εκπαιδευμένα σκυλιά επιχείρησε στην περιοχή εξαφάνισης μαζί με δυνάμεις της ΕΜΑΚ. Παράλληλα με την ομάδα στην αναζήτηση βοήθησε και ειδικό drone του Οργανισμού που κάλυπτε εναέρια την περιοχή.

Συγγενικά του πρόσωπα ζήτησαν τη δημοσιοποίηση των προσωπικών του στοιχείων καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, μπορεί να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής MissingAlertapp οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.