Ένα τροχαίο με… πρωταγωνιστές αγριογούρουνα διαδραματίστηκε το βράδυ της Τετάρτης (19/05). Ένα κοπάδι με 15-20 από αυτά προσπάθησε να να διασχίσει τον δρόμο στο 1ο χλμ. Λαμίας – Δομοκού, στο ύψος του Ριζάκου, με αποτέλεσμα να πέσει επάνω τους μια νταλίκα.

Του ανταποκριτή μας από το lamiareport.gr στη Στερεά Ελλάδα

Το βαρύ όχημα χτύπησε αρκετά από τα αγριογούρουνα, αφού ο οδηγός δεν πρόλαβε να αντιδράσει, ενώ στη συνέχεια ένα Ι.Χ. που ακολουθούσε, έπεσε πάνω σε ένα από τα χτυπημένα ζώα που ήταν μέσα στο δρόμο.

Να σημειωθεί ότι, στο συγκεκριμένο σημείο, αν και είναι κοντά στον κόμβο της Ξηριώτισσας, δεν υπάρχει καθόλου φωτισμός και αυτό έκανε ακόμη πιο δύσκολα τα πράγματα για τους οδηγούς. Ευτυχώς, και οι δυο αντέδρασαν ψύχραιμα και δεν έκαναν κάποιο επικίνδυνο ελιγμό και έτσι γλίτωσαν τα χειρότερα.

Τις τελευταίες ημέρες στο LamiaReport υπάρχει ενημέρωση από κατοίκους της Αμφιθέας στη Λαμία ότι τις νυχτερινές ώρες κυκλοφορούν πολλά αγριογούρουνα, όπως και γενικότερα στα βόρεια προάστια της πόλης.

Αυτό επιβάλει μεγάλη προσοχή από πλευράς οδηγών, κυρίως στους περιφερειακούς δρόμους της πόλης, αλλά και στους δρόμους συνοικιών που γειτνιάζουν με αγροτικές περιοχές.

Δείτε τις φωτογραφίες: