Το να έχετε μια υγιή και ενεργή σεξουαλική ζωή και να είστε παράλληλα γονείς είναι απολύτως φυσιολογικό.

Για μερικούς γονείς όμως που «παλεύουν» με την έλλειψη ύπνου, ίσως αυτό να αποτελεί «άπιαστο όνειρο». Κάποιοι άλλοι αισθάνονται άβολα με την ιδέα ότι τα παιδιά βρίσκονται στο σπίτι και φοβούνται ότι θα τους φέρουν σε δύσκολη θέση.

Σε κάθε περίπτωση όμως δεν πρέπει το αντρόγυνο να ξεχνά ότι εκτός από γονείς είναι και ζευγάρι που μπορεί να έχει μια καλή σεξουαλική ζωή, ακόμα κι όταν υπάρχουν παιδιά στο σπίτι. Διαβάστε πώς…

Βρείτε χρόνο

Οι περισσότεροι γονείς είναι πολυάσχολοι και μετά βίας πλένουν τα δόντια τους κάθε πρωί. Πόσο μάλλον να κάνουν σεξ, που για να βρουν λίγο χρόνο και να το συμπεριλάβουν στο πρόγραμμά τους μοιάζει λίγο με «επικίνδυνες αποστολές».

Είναι σημαντικό λοιπόν να αναδιοργανώσετε τις προτεραιότητές σας, ώστε να μπορείτε να περνάτε περισσότερο χρόνο με το σύντροφό σας και να μην βλέπετε την παρουσία των παιδιών ως εμπόδιο. Κι ενώ λοιπόν πρέπει να έχετε πάντα το πρωινό σεξ στο μυαλό σας ως λύση, σας παρουσιάζουμε και μερικούς άλλους απλούς τρόπους ώστε να βρείτε τον χρόνο να βρίσκεστε σε τακτική βάση.

– Πηγαίνετε στο κρεβάτι μαζί το βράδυ:
Αν εσείς ξαπλώνετε στο κρεβάτι πολύ νωρίτερα ή πολύ αργότερα συγκριτικά με τον σύντροφό σας το πιθανότερο είναι ο ένας από τους δύο να κοιμάται όταν ο άλλος είναι έτοιμος για δράση.

– Πηγαίνετε νωρίς για ύπνο:
Μη μας πείτε ότι τα παιδιά σας ξενυχτάνε; Όταν λοιπόν τα παιδιά σας πηγαίνουν για ύπνο δεν έχετε παρά να κάνετε κι εσείς το ίδιο. Απενεργοποιήστε λοιπόν την τηλεόραση και… όνειρα γλυκά!

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο baby.gr.