Απαρηγόρητη είναι η μητέρα της νεαρής φοιτήτριας από την Κέρκυρα που έχασε την ζωή της στο τροχαίο δυστύχημα στη Γαύδο. Ζητεί απαντήσεις για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή του το παιδί της.

«Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι δεν θα δω άλλο το παιδί μου σε αυτόν τον κόσμο. Έφυγε πολύ γρήγορα, αλλά είχε ζήσει όμως. Έκανε ό,τι γούσταρε στη ζωή της. Δεν έπρεπε να φύγει έτσι. Υπέφερε πολύ, πάρα πολύ. Το έλεγε και η Κορίνα, πάντα να ζούμε την κάθε μέρα σαν να είναι η τελευταία. Η Κορίνα δεν γυρίζει», είπε η μητέρα της αδικοχαμένης φοιτήτριας μιλώντας στο Star.

«Οι αρμόδιοι να κάνουν ό,τι μπορούνε για να μην ξαναγίνει και να μην ξανασυμβεί σε κανέναν αυτό το πράγμα, να περιμένει τόσες ώρες εκεί αβοήθητος με τόσους πόνους», πρόσθεσε η μητέρα της Κορίνας.

Η εξέταση του μοιραίου αυτοκινήτου αλλάζει τα δεδομένα. «Υπήρχε στο κιβώτιο ταχυτήτων η ταχύτητα δευτέρα, που σημαίνει ότι το αυτοκίνητο ήταν εν κινήσει. Αυτό ανατρέπει τους ισχυρισμούς του οδηγού του αυτοκινήτου, διότι και σταθμευμένο ακινητοποιημένο και αν ήταν το αυτοκίνητο και αν λυνόταν το χειρόφρενο κατά τους ισχυρισμούς του δεν θα μπορούσε να τσουλήσει», είπε ο δικηγόρος της οικογένειας της Κορίνας.

Η οικογένεια διόρισε τεχνικούς συμβούλους ώστε να φωτιστεί κάθε σκοτεινό σημείο της υπόθεσης.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.