Με τη θερμοκρασία να ανεβαίνει καθημερινά, τις νεραντζιές να πλημμυρίζουν με το μεθυστικό τους άρωμα τους δρόμους και το Πάσχα να πλησιάζει με βήμα ταχύ, είναι πλέον βέβαιο: ήρθε η Άνοιξη και, μαζί της, το νέο ανοιξιάτικο τεύχος ΑΒ Food Stories. 

Το άκρως ανοιξιάτικο τεύχος του, ήδη λατρεμένου, περιοδικού γαστρονομίας της ΑΒ έρχεται με διπλό εξώφυλλο και μας γεμίζει ιδέες για απολαυστικές, πρωτότυπες, γρήγορες, εύκολες, καθημερινές αλλά και γιορτινές συνταγές. Ό,τι κι αν αναζητάτε για να δώσετε νέα πνοή στη μαγειρική σας, θα το βρείτε στις πολύχρωμες σελίδες του.

Με ένα γρήγορο ξεφύλλισμα, εμείς ήδη εντοπίσαμε έξι θέματα που αξίζει να διαβάσετε με προσοχή μέσα από το νέο τεύχος ΑΒ Food Stories:

  1. Ταξιδέψτε νοητά στην όμορφη Κρήτη και ανακαλύψτε παραδοσιακές αλλά και πρωτότυπες συνταγές από τη μεγαλόνησο για το Πασχαλινό σας τραπέζι. 
  2. Μην παραλείψετε να δοκιμάσετε τα μοντέρνα και λαχταριστά νηστίσιμα πιάτα που θα βρείτε εντός του περιοδικού, προσφέροντας στους αγαπημένους σας την πιο νόστιμη Μεγάλη Εβδομάδα. Μια ποικιλία συνταγών με θαλασσινά και όσπρια, βρίσκεται στη διάθεσή σας.
  3. Επιστρατεύστε τη δημιουργική σας διάθεση, φτιάχνοντας πεντανόστιμα πολύχρωμα γλυκά και αλμυρά τσουρέκια αλλά και ανοιξιάτικες πρωτότυπες ανοιχτές και κλειστές πίτες που όλοι θα λατρέψουν. Χορτόπιτα ή τυρόπιτα; Εμείς προτείνουμε μία απ’ όλα.
  4. Κεράστε τους αγαπημένους σπιτικά λικέρ από φρέσκα φρούτα και μυρωδικά με βάση τη βότκα, το ρούμι αλλά και άλλα ελληνικά αποστάγματα. Εύκολα και εντυπωσιακά.
  5. Δημιουργήστε τις πιο νόστιμες ομελέτες στο «άψε σβήσε» και δώστε στο ταπεινό πρωινό, gourmet χαρακτήρα.
  6. Ακολουθήστε το «μενού της εβδομάδας» της ΑΒ για μια ισορροπημένη διατροφή για να μάθετε πώς μπορείτε να μετατρέψετε γνωστές πασχαλινές λιχουδιές στην πιο ελαφριά τους εκδοχή, με την ίδια όμως γευστική υπεροχή! 

Κι αυτά είναι μόνο η αρχή! Τα υπόλοιπα, θα τα ανακαλύψετε ιδίοις όμμασι, ζητώντας το ΑΒ Food Stories από τα ταμεία των καταστημάτων ΑΒ ή αποκτώντας το από το ΑΒ Eshop, όπως πάντα στη συμβολική τιμή των 0,30€. Έτσι, θα κάνετε παράλληλα και μια καλή πράξη αφού όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις του περιοδικού δίνονται για την κάλυψη των αναγκών του Ινστιτούτου Prolepsis και τοπικών φορέων (ιδρύματα, ΜΚΟ, κοινωνικά παντοπωλεία δήμων και σχολεία) που στηρίζουν χιλιάδες συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Το ΑΒ Food Stories ξεχωρίζει χάρη στην υψηλή του ποιότητα, τις μοναδικές του συνταγές, την αισθητική του αρτιότητα και, φυσικά, τη διαχρονική του αξία. Αποκτήστε το και βυθιστείτε, σήμερα κιόλας, στις σελίδες του.