Τα νέα Κ4, Κ5 και Κ7 Compact διαθέτουν compact σχεδιασμό που τους χαρίζει ιδιαίτερα εύκολη μεταφορά και αποθήκευση αλλά και κάτι ακόμα… Είναι τα μοναδικά πλυστικά οικιακής χρήσης με υδρόψυκτους κινητήρες! Αυτό σημαίνει ότι εξασφαλίζουν έως και 50% μείωση στην κατανάλωση νερού, ενέργειας αλλά και χρόνου, λιγότερο θόρυβο (κατά 8 φορές), αυξημένη απόδοση και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής. Και τώρα διατίθενται σε ασύγκριτα πακέτα προσφορών που εντυπωσιάζουν και τους πιο απαιτητικούς.

Το νέο Κ4 Compact είναι το επόμενο best seller! Με την απίστευτα χαμηλή τιμή των €199,99 το Κ4 Compact προσφέρει όχι μόνο τη δύναμη και την αποτελεσματικότητά του αλλά και 2 επιπλέον μοναδικά δώρα.

Χάρη στον compact σχεδιασμό του και τη μοναδική του απόδοση, το K5 Compact έχει πολλούς θαυμαστές. Και τώρα ακόμα περισσότερους! Γιατί τώρα διατίθεται σε ιδιαίτερα χαμηλή τιμή «πακέτο» με απίστευτα δώρα!

Το νέο Κ7 Compact είναι αδιαμφισβήτητα το κορυφαίο compact πλυστικό της Kärcher.  Δυνατό, προηγμένο, αξιόπιστο και εύκολο στη χρήση και την αποθήκευση, το K7 Compact γίνεται ακόμα πιο ελκυστικό χάρη σε μια απίστευτη προσφορά που εντυπωσιάζει! Τώρα, το K7 Compact είναι διαθέσιμο σε απίστευτα χαμηλή τιμή μαζί με 3 σημαντικά δώρα!  

Μάθε περισσότερα για τις προσφορές ΚCompact εδώ.