Παρά την πανδημία και τους περιορισμούς που έχει επιβάλει, η πορνοστάρ και πρώην ηθοποιός Maitland Ward βγάζει τρελά λεφτά, όπως λέει άλλωστε και η ίδια.

Όπως είπε η 44χρονη στο TMZ, βγάζει κάθε μήνα ένα καλό ποσό… έξι ψηφίων χάρη στον λογαριασμό της στην πλατφόρμα OnlyFans, η οποία έχει εκτοξεύσει ακόμη και καριέρες νοικοκυρών και καθηγητριών. Το OnlyFans αποτελεί πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης που επιτρέπει στους χρήστες να πουλούν προκλητικές ή ακόμα και γυμνές φωτογραφίες τους.

Για την Ward, η περίοδος της πανδημίας έχει υπάρξει ιδιαίτερα επικερδής, καθώς οι άνθρωποι μένουν περισσότερο στα σπίτι τους. Μάλιστα, αυτό το διάστημα της έχει δώσει την ευκαιρία να συνδεθεί με τους «εκπληκτικούς θαυμαστές» της και να ενισχύσει την καριέρα της που βρισκόταν ήδη σε άνθηση.

«Βγάζω έξι ψηφία τον μήνα από το OnlyFans και διαρκώς», είπε η Ward, η οποία έπαιζε και σε σειρά του ABC πριν από 20 χρόνια. Αυτό της έχει επιτρέψει να βγάλει «περισσότερα λεφτά και να νιώσει πιο ισχυρή από ποτέ στη ζωή της».

Την περασμένη εβδομάδα, η πορνοστάρ δήλωσε στη NY Post ότι σχεδιάζει την επιστροφή της στην τηλεόραση σε μια νέα σειρά για μια ενήλικη superstar. Τόνισε ότι θέλει να εργαστεί και στις δύο βιομηχανίες, τονίζοντας ότι τις αγαπάει και τις στηρίζει και στις δύο.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast.gr. Ακολουθήστε το Newsbeast.gr σε Instagram, Facebook και Twitter.