Σε κρίσιμο χειρουργείο στο κεφάλι του υποβλήθηκε χθες ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης και όλα πήγαν όσο καλά περίμεναν οι γιατροί που τον παρακολουθούν.

Ο γιατρός που χειρούργησε τον παρουσιαστή, το μεσημέρι της Τετάρτης προχώρησε σε δηλώσεις στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και μίλησε για την πορεία της υγείας του Κωνσταντίνου Αγγελίδη μετά το 7ωρο χειρουργείο.

«Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι για το αποτέλεσμα του χειρουργείου. Πήγε όσο καλύτερα περιμέναμε.
Το οστικό έλλειμα που είχε στο μέτωπο, καλύφθηκε πλήρως με αυτόνομο μόσχευμα από το πίσω μέρος του κρανίου. Σηκώθηκε σήμερα το πρωί, έφαγε το πρωινό του. Η μεγάλη ουσία είναι πως το κόκκαλο είναι δικό του. Δεν υπάρχει πρόβλημα απόρριψης από τον οργανισμό, σε αντίθεση με τα ξένα σώματα. Όλες οι τομές είναι μέσα στα μαλλιά, δεν έχει καμία εξωτερική τομή. Είναι πλήρως καλυμμένες» ανέφερε αρχικά ο κ. Κωνσταντίνος Αλεξάνδρου.

Στην συνέχεια ο γιατρός του Κωνσταντίνου Αγγελίδη ανέφερε πως: «Αύριο θα του αφαιρέσουμε και έναν επίδεσμο που έχουμε και θα μπορέσει να πάει σπίτι του. Υπάρχει και ένα πρόβλημα στραβισμού, λόγω του ατυχήματος. Έγινε ένα κάταγμα στο ζυγωματικό. Αυτό θα το διορθώσει οφθαλμοπλαστικός χειρουργός της ομάδας μας τους επόμενους μήνες. Η διάθεση του Κωνσταντίνου είναι εξαιρετική. Μας ευχαρίστησε για το χειρουργείο. Ήταν πολύ ήρεμος, κοιμήθηκε καλά το βράδυ, έφαγε. Στην ουσία ζητάει να φύγει όσον τον δυνατόν γρηγορότερα, γιατί νιώθει πολύ καλά».

''Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης θα επιστρέψει στο σπίτι του υγιής'', δηλώνει στη Ζήνα Κουτσελινη, ο Κωνσταντίνος Αλεξάνδρου. Ο Πλαστικός Κρανιοπροσωπικός Χειρουργός- Δ/ντης Ελληνικού Κρανιοπροσωπικού Κέντρου, μιλά για το κρίσιμο χειρουργείο που επεβλήθη ο αγαπημένος τηλεοπτικός παρουσιαστής, το οποίο ήταν καθοριστικό για την πορεία της υγείας του μετά τον εφιάλτη του σοκαριστικού τροχαίου, το 2017. Η συγκίνηση και η χαρά της συζύγου του Εβελίνας Βαρσάμη και του μονάκριβου γιου τους, δεν περιγράφονται με τη στήριξη τους όλο αυτό το διάστημα να είναι άξια θαυμασμού. Μια υπόθεση που καθήλωσε το πανελλήνιο, με την ευχή σύντομα να επιστρέψει στους αγαπημένους του, έγινε πραγματικότητα. Ζήνα Κουτσελίνη Star Channel

Posted by Αλήθειες με τη Ζήνα on Wednesday, March 31, 2021