Ο καθηγητής Ηλίας Μόσιαλος είναι ένα από τα πρόσωπα των τελευταίων μηνών, ειδικά εν μέσω πανδημίας, καθώς ενημερώνει σχεδόν καθημερινά, μέσω αναρτήσεων στο Facebook για τις τελευταίες εξελίξεις στο μέτωπο του κορονοϊού.

Αυτή τη φορά ωστόσο έκανε μία ανάρτηση και έδωσε τη δική του λύση για το άλλο ζήτημα που απασχολεί την επικαιρότητα, την αποκόλληση του πλοίου Ever Given που προσάραξε πριν από σχεδόν μία εβδομάδα κι έκλεισε τη Διώρυγα του Σουέζ προκαλώντας ασφυξία στη διεθνή κίνηση των πλοίων.

Εμπνευσμένη από την διώρυγα της Κορίνθου είναι λοιπόν η ανάρτηση του καθηγητή Μόσιαλου η οποία με μπόλικο χιούμορ δίνει μία λύση στο διεθνές πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί.

Ο Ηλίας Μόσιαλος, ανέβασε μια φωτογραφία με πλοίο το οποίο ρυμουλκείται στη διώρυγα της Κορίνθου. Ο καθηγητής συνοδεύει την ανάρτησή του γράφοντας «δεν ρωτάνε και εμάς που έχουμε βρει την τέλεια πατέντα».

Δεν ρωτάνε και εμάς που έχουμε βρει την τέλεια πατέντα

Posted by Ηλίας Μόσιαλος on Sunday, March 28, 2021
TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.