Συνάντηση με το Σωματείο Εργαζομένων του Δήμου Φυλής είχε το μεσημέρι της Τρίτης ο πρόεδρος του ΕΔΣΝΑ και περιφερειάρχης Αττικής, Γιάννης Σγουρός, με αφορμή το πρόβλημα που έχει ανακύψει με την καθυστέρηση στην καταβολή της μισθοδοσίας τους από τον Δήμο Φυλής.

Ο κ. Σγουρός πληροφόρησε τους εργαζομένους, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΕΔΣΝΑ, για το γεγονός ότι ο Δήμος Φυλής έχει λάβει από τον ΕΔΣΝΑ από το 2007 μέχρι σήμερα, ποσό που αγγίζει τα 300 εκ. ευρώ, από την αρχή του χρόνου 16 εκ. ευρώ και 4,5 εκ. ευρώ μόλις πριν από έναν μήνα και είναι ανεπίτρεπτο σήμερα, να μην μπορεί να προχωρήσει στην καταβολή της μισθοδοσίας των εργαζομένων.

Αμέσως μετά τη συνάντηση, ο κ. Σγουρός κατηγόρησε τη δημοτική αρχή του δήμου Φυλής και τόνισε ότι «θα συνεχίσουμε την προσπάθεια για την εξεύρεση λύσης σε συνεργασία με τα υπουργεία Εσωτερικών και Οικονομικών. Με καθαρές κουβέντες απέναντι στους εργαζομένους, τους οποίους σεβόμαστε απεριόριστα και με απαρέγκλιτο όρο την τήρηση της νομιμότητας, λόγω των πολλών κατασχέσεων».