Στην εξιχνίαση πέντε υποθέσεων κλοπών που διαπράχθηκαν στο Ρέθυμνο προχώρησε η αστυνομία ενώ παράλληλα συνελήφθη ένας άνδρας ο οποίος κατηγορείται για κλοπή. Επίσης σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις που αφορούν σε ναρκωτικές ουσίες και όπλα.

Πρόκειται, όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων για υποθέσεις κλοπών που διαπράχθηκαν σε οχήματα και μία επιχείρηση στο Ρέθυμνο το βράδυ της Τετάρτης 17 Μαρτίου, από άγνωστο δράστη, ο οποίος αφαίρεσε χρηματικό ποσό από όχημα.

Μετά την έρευνα, την προανάκριση και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε η ένοχή του και διαπιστώθηκε ότι από τις 13 Μαρτίου έως τις 17 Μαρτίου είχε διαπράξει τις κλοπές αφαιρώντας, συνολικά, το χρηματικό ποσό των 50 ευρώ, ένα κινητό τηλέφωνο, μία χρεωστική κάρτα, εξαρτήματα κινητού τηλεφώνου, ζευγάρι ακουστικά και κιάλια.

Ο κατηγορούμενος εντοπίστηκε και συνελήφθη από άνδρες του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ρεθύμνου, ενώ κατά τη διάρκεια ελέγχου βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν δύο κινητά τηλέφωνα, ένα εκ των οποίων είχε αφαιρέσει, η χρεωστική κάρτα, το χρηματικό ποσό των 15 ευρώ και εξαρτήματα κινητού τηλεφώνου.

Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι που διέμενε, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 19 ναρκωτικά δισκία, για τα οποία δεν είχε την απαραίτητη ιατρική συνταγή, δύο αναδιπλούμενα μαχαίρια, τα κιάλια που είχε αφαιρέσει, δύο φακοί, εξαρτήματα κινητού τηλεφώνου και ένα ζευγάρι ακουστικά.

Η προανάκριση συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνης, τα αφαιρεθέντα είδη αποδόθηκαν στους παθόντες, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνης.