Ιδιαίτερα θετικές επιδόσεις για την υπηρεσία express delivery της Nobacco, η οποία από το περασμένο Σεπτέμβριο παρέχει τη δυνατότητα παράδοσης των αγορών μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος εντός 2 ωρών, με την ελληνική εταιρεία να ανακοινώνει τη διαθεσιμότητα του «Speedy Nobacco» και στην Πάτρα. 

Σύμφωνα με στοιχεία της εταιρείας για το διάστημα Σεπτεμβρίου 2020 – Ιανουαρίου 2021, το 84% των παραγγελιών με επιλογή express delivery παραδόθηκε σε χρόνο έως και 2 ώρες ενώ 4 στις 10 παραγγελίες (39%) παραδόθηκαν σε χρόνο έως και 1 ώρα. Όπως σημειώνουν στελέχη της Nobacco, το ποσοστό αυτό επιτεύχθηκε σε μια περίοδο στην οποία περιλαμβάνονταν η επαναφορά του lockdown, η Black Friday και οι ενδιάμεσες εκπτώσεις, οι γιορτές των Χριστουγέννων και, για κάποιες ημέρες, ακραία καιρικά φαινόμενα και κλειστοί δρόμοι. Η επιτυχημένη ανταπόκριση στις συνθήκες αυτές αποδίδεται, σημειώνουν, στο flow της υπηρεσίας, το οποίο έχει σχεδιαστεί ώστε μια on-line παραγγελία να διανέμεται αυτόματα στο πλησιέστερο προς τον πελάτη κατάστημα της Nobacco με αποτέλεσμα ο χρόνος που μεσολαβεί από την οριστικοποίηση της on-line αγοράς μέχρι και την ειδοποίηση του ταχυμεταφορέα να μην  υπερβαίνει τα 4-4,5 λεπτά..

Όπως προκύπτει από ανάλυση του Nobacco Consumer Research & Analysis Unit, το 88% των χρηστών του «Speedy Nobacco» δήλωσε αρκετά έως πολύ ικανοποιημένο από την υπηρεσία 2ωρης παράδοσης ενώ το 93%, αναφέρει ότι σκοπεύει να την ξαναχρησιμοποιήσει ή την έχει χρησιμοποιήσει πάνω από μια φορά.

Μετά την Αττική τη Θεσσαλονίκη, η υπηρεσία «Speedy Nobacco» θα καλύπτει από τα μέσα Μαρτίου 5 περιοχές του πολεοδομικού συγκροτήματος της Πάτρας (Βραχναιϊκα, Ρίο, Γλαύκος, Περιβόλα και Σαραβάλι). Η υπηρεσία προσφέρεται για όλα τα προϊόντα της εταιρείας και για παραγγελίες που γίνονται μέσω του nobacco.gr όλο το 24ώρο ενώ οι παραδόσεις πραγματοποιούνται Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 09:00 μέχρι τις 16:00.

«5 μήνες μετά το λανσάρισμα του “Speedy Nobacco” μπορούμε να πούμε ότι σε ένα πολύ μεγάλο βαθμό τηρήσαμε την υπόσχεση που δώσαμε, δηλαδή από το τελευταίο κλικ της παραγγελίας στην πόρτα του πελάτη μας, σε 2 ώρες. Συνεχίζουμε βάζοντας τον πήχη ψηλότερα, με στόχο τουλάχιστον 9 στις 10 αγορές με “Speedy Nobacco” να εκτελούνται αυστηρά μέσα στο 2ωρο», δήλωσε η Ανθή Μπουκουβάλα, Project Manager της Nobacco. 

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.