Ένας αστυνομικός τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στη Νέα Σμύρνη. Βρισκόταν πεσμένος στο οδόστρωμα, ενώ λίγο πριν τις 20:00 έφτασε στο σημείο ασθενοφόρο για την απομάκρυνσή του.

Ο αστυνομικός που τραυματίστηκε σε λαιμό και κεφάλι, σύμφωνα με το Open, μίλησε στον διασώστη, δεν είχε χάσει τις αισθήσεις του αλλά βρισκόταν για ώρα αιμόφυρτος στο οδόστρωμα.

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις των ΜΑΤ, ενώ, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, έγινε αγώνας δρόμου να φτάσει ασθενοφόρο και διασώστες του ΕΚΑΒ για να του παράσχουν τις πρώτες βοήθειες και να τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο. Αρχικά έφθασε ένας διασώστης με μοτοσικλέτα και στη συνέχεια ασθενοφόρο που τον παρέλαβε.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο αστυνομικός είναι της ομάδας Δράση, περνούσε με μηχανάκι πολύ κοντά στο πλήθος, τον έριξαν κάτω από τη μηχανή και άρχισαν να τον ξυλοκοπούν.

Όπως μετέδωσε το Mega, ο αστυνομικός που είναι 24 ετών μεταφέρθηκε στο 401 ενώ ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό το εύρος των τραυμάτων του. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι συνάδελφοί του υποστηρίζουν ότι αν δεν είχαν επιστρέψει στο σημείο που δέχθηκε επίθεση, φοβούνται ότι ο αστυνομικός θα είχε δεχθεί καίρια πλήγματα.

Δείτε φωτογραφίες από το newsbeast.gr: