Παρέμβαση έξω από την πρεσβεία των ΗΠΑ στην Αθήνα, υπέρ του απεργού πείνας, Δημήτρη Κουφοντίνα, πραγματοποίησε το μεσημέρι της Τρίτης (09/03) η «Συνέλευση αλληλεγγύης στον απεργό πείνας Δ. Κουφοντίνα».

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρθηκε σε σχετικό ρεπορτάζ της ΕΡΤ και συγκεκριμένα στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων, κρατώντας πανό με σύνθημα, φώναξαν συνθήματα και πέταξαν τρικάκια, για να αποχωρήσουν στη συνέχεια.

Μάλιστα, «ανέβασαν» τη δράση τους σε γνωστή σελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Μεταξύ άλλων, γίνεται λόγος για «ακόμα έναν σταθμό της πολιτικής υπεράσπισης του συντρόφου και μια εκδήλωση ταξικής και κοινωνικής αντιπάθειας απέναντι στους πραγματικούς δολοφόνους και τρομοκράτες».

«Η σημερινή συγκέντρωση αποτελεί μια πρακτική εναντίωσης στους “ανθρωπιστές” του Λευκού οίκου που επιτρέπουν ακόμα σε πολιτείες την θανατική εξόντωση καταδίκων που στερούνται υπεράσπισης, δικαιωμάτων, αξιοπρέπειας και φυσικά του δικαιώματος στην ζωή και στην δεύτερη ευκαιρία», αναφέρεται μεταξύ άλλων.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.