Με μια συγκινητική ανάρτηση αποχαιρέτησε η Έλενα Ακρίτα τον δημοσιογράφο Τάσο Θεοδωρόπουλο που έχασε τη μάχη για τη ζωή το πρωί της Πέμπτης (25/2) έπειτα από πολυήμερη νοσηλεία.

Ο Τάσος Θεοδωροπούλος από τις αρχές του μήνα νοσηλευόταν στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση με κορονοϊό και σηψαιμία, και δυστυχώς δεν τα κατάφερε.

Η δημοσιογράφος έγραψε στη σελίδα της στο Facebook: «Πολύ νεος πρίγκιπα μου, πολύ νεος ρε ΤΑΖ πολύ νέος αγόρι μου. Πόσα χρόνια, πόσοι καβγάδες πάνω στα σενάρια που δουλεύαμε μαζί, “ρε Τάσο, μόνο εσυ το καταλαβαίνεις αυτό που εγραψες”, “ναι αλλά δεν είναι ωραίο”;
Ήταν γαμώ το στα στανιό μου ήταν ωραίο, ήταν υπέροχο, χόρευαν οι λέξεις σαν τη Μανταλένα πάνω απ’ τις φωτιές κι εγώ κρυφοζήλευα που δεν ήταν δικά μου τα άνθη του κακού, νευρίαζα που τα ‘χες πάρει όλα εργολαβία και δεν μου άφηνες ούτε πέταλο μαραμένο.

Κι ύστερα πέσανε τα σκοτάδια κι ήρθαν και μας χώρισαν τα σου’πα μου’πες τα γ@μημένα. Και μπήκαμε στα θυμωμένα χρόνια που δε μιλιόμαστε, δεν αγαπιόμαστε για πράγματα τόσο ασήμαντα που όταν ξαναγαπήσαμε δεν τα θυμόμασταν παρά μέσες άκρες. Και ξαναβρέθηκαμε πρίγκιπα μου, πριγκίπισσα μου και πάλι δεν άντεξα μέχρι το τέλος, το δικό σου τέλος δεν το άντεξα και πατσίσαμε ξέρεις εσύ.

Σήμερα πέθανε ο Τάσος Θεοδωρόπουλος».

Πολύ νεος πρίγκιπα μου, πολύ νεος ρε ΤΑΖ πολύ νέος αγόρι μου. Πόσα χρόνια, πόσοι καβγάδες πάνω στα σενάρια που δουλεύαμε…

Posted by Elena Akrita on Thursday, February 25, 2021