Ο γνωστός μουσικός Αλκίνοος Ιωαννίδης ενώνει τη φωνή του μαζί με γνωστές προσωπικότητες από όλο τον κόσμο σε μία σειρά από βίντεο για τη φετινή Παγκόσμια Ημέρα Προσφύγων.

Πάνω από 20 γνωστές προσωπικότητες από όλο τον κόσμο, μεταξύ των οποίων ο διεθνούς φήμης συγγραφέας Khaled Hosseini, η ηθοποιός Yao Chen, η ηθοποιός Diane Kruger, ο μουσικός Juanes και ο μουσικός Αλκίνοος Ιωαννίδης, παρουσιάζουν μία σειρά από βίντεο 30 δευτερολέπτων για την υποστήριξη των προσφύγων με αφορμή τη φετινή Παγκόσμια Ημέρα Προσφύγων στις 20 Ιουνίου.

Σε μια εποχή που ο αριθμός των ανθρώπων που αναγκάζονται να ξεριζωθούν έχει φτάσει σε πρωτοφανή επίπεδα εξαιτίας των συγκρούσεων, η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες (Υ.Α.) συνεργάζεται με Πρεσβευτές Καλής Θέλησης και άλλους γνωστούς υποστηρικτές της, για να μεταφέρει και να διαδώσει ιστορίες προσφύγων. Ιστορίες που μιλούν για το κουράγιο και τον αγώνα αυτών των ανθρώπων για επιβίωση, σε μια προσπάθεια να αναδειχθούν οι καταστροφικές συνέπειες του πολέμου στις οικογένειες, τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση.