Διάφορα σχόλια έχει λάβει η είδηση ότι στη δημοφιλή πλατφόρμα TikTok έχει δημιουργηθεί μία σελίδα με το όνομα «ομάδα ΔΙΑΣ Δυτικής Αττικής» (omada_dias_dutikh_attik) η οποία φέρεται να έχει δημιουργηθεί από αστυνομικούς.

Στον ανεπίσημο λογαριασμό λοιπόν εντύπωση προκαλούν τα βίντεο που ανεβαίνουν καθώς και η μουσική υπόκρουση που τα συνοδεύει.

Όσοι μπουν στο omada_dias_dutikh_attik θα δουν διάφορα στιγμιότυπα από περιπολίες, οι οποίες είναι «ντυμένες» και με μουσική τραπ και χιπ χοπ.

Σε βίντεο που ανέβηκε πριν λίγα 24ωρα είχε μπει μουσική από το τραγούδι «Τρέχουν οι μπάτσοι», ενώ σε άλλα κομμάτια υπάρχουν στοίχοι με αναφορές σε ναρκωτικά.

Επίσης ποικίλα σχόλια έχει προκαλέσει και ένα από τα βίντεο που έχει ανέβει το οποίο με χλευαστική διάθεση δείχνει συγκεντρωμένους στα Εξάρχεια την 6η Δεκέμβρη να τρέχουν στη θέα αστυνομικών με μουσική υπόκρουση από γνωστό κινούμενο σχέδιο.

@omada_dias_dutikh_attikh##fyp ##fypシ ##fyppppppppppppppppppppppp♬ πρωτότυπος ήχος – Ομάδα ΔΙ.ΑΣ Δυτικής Αττικής

 

@omada_dias_dutikh_attikhMy TDM 900twin #my_love #ΔΙΑΣ #ΆΜΕΣΗ_ΔΡΆΣΗ_100 #staysafe #fyppppppppppppppppppppppp #fyp #fypシ #greece♬ original sound – @tony_AK-47

@omada_dias_dutikh_attikhRainy day????.. have fun! #fyp #greekpolice #police #OmadaΔias #GoodMorning♬ Djomb (Remix) – Bosh & Fabri Fibra & J-AX

 

@omada_dias_dutikh_attikh???????? #EarlyMorning EarlyMorning#OmadaΔias #fyp #greece♬ πρωτότυπος ήχος – Ομάδα ΔΙ.ΑΣ Δυτικής Αττικής

 

@omada_dias_dutikh_attikhΑπογευματινή περιπολία μαζί με περιπολικά Αμέσου Δράσης???? #Άμεση_Δράση_100 #staysafe #fypシ #fyp #fyppppppppppppppppppppppp #ΔΙΑΣ♬ Trexoun oi mpatsoi – ɢʀᴇᴇᴄᴇ ʙᴀʙᴇ ♪

@omada_dias_dutikh_attikh????⚡⚡♬ Get Back – Pop Smoke

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.