Οι σέξι αγρότες από τα Φάρσαλα «ξαναχτυπούν» έχοντας στο πλάι τους στο νέο ημερολόγιό τους τις σέξι αγρότισσες.

Τα αγόρια στο νέο ημερολόγιο πλαισιώνουν τα κορίτσια του χωριού τα οποία φωτογραφίζονται μαζί τους κάνοντας καθημερινές δουλειές στα χωράφια, με διαφορετικές λήψεις και χρώματα ανάλογα την εποχή.

Στα στιγμιότυπα θα τις δείτε να ταΐζουν τα ζώα του στάβλου, να αρμέγουν με τον παραδοσιακό τρόπο χρησιμοποιώντας δηλαδή τα χέρια, να σκαλίζουν τα βαμβάκια, να ετοιμάζουν τα λάστιχα για το πότισμα αλλά και να φορτώνουν μπάλες με άχυρο για τα ζώα.

Στο «τιμόνι» της ιδέας και της επιμέλειας του νέου εγχειρήματος, όπως μεταδίδει το ifarsala.gr βρίσκεται ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Σκοπιάς Ηλίας Τσούτσος, ο οποίος αναφέρει: «Πρόκειται για το νέο μας ημερολόγιο για το 2021,  το οποίο αποτελείται από παιδιά του χωριού μας, από 10 αγόρια και 4 κορίτσια, ποζάροντας σε καθημερινές εργασίες καθ’ όλη την διάρκεια του χρόνου, έτσι ώστε να στρέψουμε τον κόσμο πίσω στα χωριά μας, να αποκτήσουν ξανά την παλιά αίγλη που έχουν χάσει».

Στο νέο ημερολόγιο των αγροτών από τα Φάρσαλα διασταυρώνεται το παρελθόν με το παρόν και τη νέα γενιά να αναλαμβάνει ρόλο πρωταγωνιστή, σε μία δύσκολη εποχή και μία χρονιά που τελειώνει με όχι και τις καλύτερες αναμνήσεις, προσδοκώντας όμως από την νέα και την ελπίδα να φέρει πίσω ότι στέρησε η προηγούμενη.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παραγγείλουν το ημερολόγιο για τη νέα χρονιά από τη σελίδα του συλλόγου στο Facebook με την ονομασία: Πολιτιστικός Σύλλογος Σκοπιάς.

Πηγή φωτογραφιών: ifarsala.gr