Κάρτες απεριορίστων διαδρομών στα μέσα μαζικής μεταφοράς της Αττικής με διάρκεια 3 και 6 μηνών, φέρνει απόφαση του υπουργείου Μεταφορών.

Με απόφαση που υπεγράφη από τον υφυπουργό Μεταφορών Μιχάλη Παπαδόπουλο, οι τιμές των καρτών απεριορίστων καρτών για λεωφορεία, τρόλεϊ και τραμ διαμορφώνονται στα 58 ευρώ για κάρτες τρίμηνης διάρκειας και στα 110 ευρώ για κάρτες εξάμηνης διάρκειας.

Από τα μέσα μεταφορών που θα μπορούν να χρησιμοποιούν οι επιβάτες, εξαιρούνται οι λεωφορειακές γραμμές express προς και από το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών και η γραμμή που συνδέει τον σταθμό μετρό Ελληνικού με τη Σαρωνίδα μόνο για το τμήμα Βάρκιζα-Σαρωνίδα.

Αντίστοιχα οι τιμές των καρτών για όλα τα μέσα, δηλαδή ΟΣΥ (λεωφορεία, τρόλεϊ) και ΣΤΑΣΥ (ηλεκτρικός σιδηρόδρομος, τραμ και μετρό μέχρι το Κορωπί) διαμορφώνονται στα 129 ευρώ για κάρτες τρίμηνης διάρκειας και στα 248 ευρώ για κάρτες εξάμηνη διάρκειας.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.