Μεγάλη συζήτηση έχει ξεκινήσει για το πώς θα γιορτάσουν φέτος οι πολίτες τα Χριστούγεννα. Κατά την ενημέρωση του Υπουργείου Υγείας, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς αναφέρθηκε στα φετινά Χριστούγεννα και τόνισε ότι μια τέτοια συζήτηση είναι πρόωρη ενώ διευκρίνισε ότι εφέτος οι εορτασμοί θα είναι διαφορετικοί.

«Αυτή η συζήτηση είναι πρόωρη στην παρούσα στιγμή. Τα Χριστούγεννα θα είναι διαφορετικά όπως σε κάθε γωνιά του πλανήτη. Τα μέτρα συνεχίζουν να ισχύουν στο ακέραιο. Εκεί πρέπει να εστιάσουμε, στην πιστή εφαρμογή τους» ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Χαρδαλιάς.

Επίσης, πρόσθεσε ότι η Κυβέρνηση συλλέγει και αξιολογεί τα δεδομένα που έχει στα χέρια της και μοναδικός γνώμονας των αποφάσεων που παίρνονται είναι οι αντοχές του ΕΣΥ.

«Ήμασταν και είμαστε έτοιμοι για κάθε ενδεχόμενο. Και αυτό φαίνεται από τα αντανακλαστικά μας ακόμα και σήμερα. Η στρατηγική μας καθημερινά επικαιροποιείται και όπου χρειαστεί να πάρουμε αποφάσεις με μέτρα το κάνουμε, με μόνο γνώμονα την ανθρώπινη ζωή, τα ζητήματα δημόσιας υγείας και τις αντοχές του εθνικού συστήματος υγείας. Η χώρα και είναι προετοιμασμένη και καθημερινά γίνεται τεράστια προσπάθεια από όλους τους ανθρώπους της πρώτης γραμμής για να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε» επισήμανε μεταξύ άλλων ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς.

TAGS