Αν είσαι σαν τους περισσότερους από εμάς τότε σίγουρα περίμενες την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου για να αγοράσεις επιτέλους καινούργια τηλεόραση, να ανανεώσεις το σπίτι με όλα όσα χρειαζόσουν αλλά δεν ήταν και επειγόντως απαραίτητα και γενικά να ψάξεις για τυχόν συμφέρουσες προσφορές.

Γιατί τη συγκεκριμένη μέρα; Διότι για ακόμη μία φορά χιλιάδες καταστήματα ετοιμάζονται να γιορτάσουν την Μαύρη Παρασκευή ή αλλιώς Black Friday, η οποία τα τελευταία χρόνια έχει υιοθετηθεί και από την ελληνική αγορά με ολοένα και περισσότερα καταστήματα να συμμετέχουν και να προσφέρουν συμφέρουσες ευκαιρίες στο καταναλωτικό κοινό.

Ιδιαίτερα φέτος λόγω της πανδημίας και των περιοριστικών μέτρων, εκτιμάται ότι στην Ελλάδα θα συμμετέχουν ακόμη περισσότερα ηλεκτρονικά καταστήματα με προσφορές από διαφορετικές κατηγορίες προϊόντων.

Επειδή όμως με όλα να είναι στα μαύρα είναι εύκολο να χαθεί κανείς, να χάσει συμφέρουσες προσφορές και να “ξεγελαστεί” επισκέπτεται το BestPrice.gr όπου η έρευνα αγοράς γίνεται εύκολα, έξυπνα και το πιο σημαντικό χωρίς μάσκες!

Στο BestPrice.gr πέφτουν οι μάσκες, καθώς βρίσκει κανείς συγκεντρωμένες όλες τις πραγματικές Black Friday προσφορές από χιλιάδες ηλεκτρονικά καταστήματα στην Ελλάδα από την άνεση και ασφάλεια του σπιτιού του.

Όταν λέμε πραγματικές προσφορές το εννοούμε! Ψωνίζοντας από το BestPrice είσαι σίγουρος ότι η τιμή της προσφοράς είναι η χαμηλότερη από τις αντίστοιχες τιμές των 2.500+ ηλεκτρονικών καταστημάτων που συμμετέχουν στο BestPrice. Επιπλέον, το αναγραφόμενο ποσοστό της έκπτωσης υπολογίζεται με βάση την χαμηλότερη τιμή το αμέσως προηγούμενο διάστημα (και όχι την αρχική τιμή). Άρα μιλάμε για έκπτωση πάνω στην έκπτωση. Παράλληλα λαμβάνεται υπόψιν και το ιστορικό τιμής. Οπότε εάν ένα κατάστημα είχε ξαναμειώσει την τιμή και την ανεβάσει για την φέρει στα ίδια επίπεδο την Black Friday, δεν θα εμφανιστεί στις προσφορές.

Πέρα από την αναζήτηση και τη σύγκριση τιμών σε πάνω από 2.500 ηλεκτρονικά καταστήματα το BestPrice προσφέρει ένα πλήθος χαρακτηριστικών και λειτουργιών για να μπορεί ο καθένας να βρει εύκολα αυτό που ακριβώς ψάχνει στην καλύτερη τιμή της αγοράς.

Στην ενότητα “Προσφορές” του BestPrice.gr παρουσιάζονται συγκεντρωμένα τα προϊόντα με επιπλέον πτώση στην ήδη καλύτερη τιμή της αγοράς

Η αναζήτηση είναι πάρα πολύ εύκολη, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να προσθέσεις προϊόντα στα “θέλω” σου στο BestPrice ή/και να ενεργοποιήσεις την “ειδοποίηση για προσφορές” για ολόκληρες κατηγορίες προϊόντων, συγκεκριμένες αναζητήσεις ή προϊόντα με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά.

Κάθε φορά που σημειώνεται μείωση της τιμής σε κάποιο κατάστημα για τα προϊόντα που σε ενδιαφέρουν ενημερώνεσαι αυτόματα. Ενώ με ένα κλικ μπορείς να τσεκάρεις αν μια προσφορά είναι πραγματικά ευκαιρία αφού με τη λειτουργία “Γράφημα Τιμής” μπορείς να δεις με μια ματιά το ιστορικό τιμής για το προϊόν που σε ενδιαφέρει.

Θα δώσουμε ένα χρήσιμο tip για σένα που προτιμάς να κάνεις έρευνα αγοράς ή/και αγορές από το laptop ή το pc σου. Μπορείς να προσθέσεις το browser add-on του BestPrice “BestPrice Assistant” στον browser σου. Έτσι θα έχεις ένα προσωπικό βοηθό που θα σε ενημερώνει για την καλύτερη τιμή του προϊόντος που βλέπεις κάθε φορά, τις προσφορές του καταστήματος που επισκέπτεσαι ή για νέες προσφορές σε σχετικά προϊόντα, σε οποιαδήποτε σελίδα και εάν επισκέπτεσαι στο διαδίκτυο. O BestPrice Assistant λειτουργεί παντού, ακόμη και σε σελίδες του εξωτερικού και αν χρειαστεί μετατρέπει αυτόματα τις τιμές σε ευρώ ή όποιο νόμισμα εσύ προτιμάς. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πατήσεις μία φορά το κουμπί “Εγκατάσταση” που θα βρεις εδώ.
Και το τελευταίο tip γιατί συνήθως δεν θέλουμε να αγοράσουμε μόνο ένα προϊόν αλλά μια λίστα με προϊόντα: Υπάρχει τρόπος να προσθέτουμε προϊόντα στη λίστα μας και βλέπουμε την καλύτερη τιμή αθροιστικά για το σύνολο της λίστας, στη στιγμή! Καθώς και τον ιδανικό συνδυασμό καταστημάτων για να το πετύχουμε. Λέγεται “έξυπνη λίστα” και θα την βρεις επίσης στο BestPrice.gr.

Και επειδή οι αριθμοί λένε μόνο ένα μέρος της αλήθειας, χάρη στις αξιολογήσεις των χρηστών για τα προϊόντα και τα καταστήματα μπορείς να είσαι ακόμη πιο σίγουρος για την ποιότητα και ασφάλεια των προϊόντων που επιθυμείς να αγοράσεις. Και μην ξεχάσεις στο τέλος να αξιολογήσεις και εσύ προκειμένου με τη σειρά σου να βοηθήσεις τους υπόλοιπους χρήστες.

Μπορείς να παραμείνεις στο Mood της Black Friday και να διατηρήσεις το “μαύρο θέμα” καθώς πλοηγείσαι στο BestPrice.gr. Με τον τρόπο αυτό θα εξοικονομείς παράλληλα ενέργεια – και μπαταρία αν περιηγείσαι από φορητή συσκευή – όταν κάνεις έρευνα αγοράς. Επιπλέον, θα ξεκουράζεις τα μάτια σου, ειδικά σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Η Black Friday στο BestPrice.gr έρχεται να ρίξει τις μάσκες και να κάνει τις αγορές μας να αξίζουν πραγματικά. Αν και οι μάσκες των τιμών πέφτουν εμείς δεν ξεχνάμε να φοράμε πάντα τη δική μας σε κάθε μας μετακίνηση για τη διασφάλιση της υγείας όλων μας.