Ώρες αγωνίας ζει μια οικογένεια στην Γαλλία από τις 21 Αυγούστου, καθώς, σύμφωνα με την αναγγελία του «Χαμόγελου του Παιδιού», ο 28χρονος Τζόις – Τίμοθι Ράντοτσικ εξαφανίστηκε κατά την επίσκεψή του στην χώρα μας.

Ο νεαρός άνδρας, τον οποίο αναζητούν οι φίλοι του στην Κρήτη, φέρεται να επισκέφθηκε το νησί καθώς, με βάση τους ίδιους, υπάρχουν άνθρωποι που τον είδαν στις 4 Οκτωβρίου στο χωριό Μέρωνας Αμαρίου, ενώ εκ τότε τα ίχνη του χάθηκαν.

Ο Τζόις, σύμφωνα με τους φίλους του που επικοινώνησαν με το neakriti.gr, είναι φυσιολάτρης και λάτρης της γιόγκα και η τελευταία του διαδρομή στην Κρήτη, πριν χαθούν τα ίχνη του, φέρεται να ήταν από το Φραγκοκάστελο Χανίων έως το Αμάρι Ρεθύμνου.

Ο αγνοούμενος μιλά άπταιστα αγγλικά και γερμανικά. Σύμφωνα με το «Missing ALERT» εξαφανίστηκε στις 21 Αυγούστου από τον Πειραιά, έχει καστανά μάτια και μακριά μαλλιά, ύψος 1,80 μ. και είναι αδύνατος.

Η μητέρα του και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας του, απευθύνουν έκκληση σε όποιο πολίτη της Κρήτης τον έχει δει, να ειδοποιήσει τις κατά τόπους αστυνομικές αρχές ή ακόμα και την ίδια την μητέρα του στα τηλέφωνα: +33 689281077 ή στο +306932885512.