Ιστορική είναι η σημερινή ημέρα, καθώς το δικαστήριο με ομόφωνη απόφαση έκρινε ένοχους όλους τους κατηγορούμενους για τη συνεργεία στη δολοφονία του Παύλου Φύσσα. Με την ανακοίνωση της απόφασης όσοι ήταν συγκεντρωμένοι έξω από το Εφετείο, ξέσπασαν σε χειροκροτήματα.

Αλλά και στα social media ουκ ολίγοι ήταν εκείνοι που έστειλαν το δικό τους μήνυμα για την απόφαση που βάζει επιπλέον και τον επίλογο της ιστορικής δίκης της Χρυσής Αυγής, μετά από 5,5 χρόνια, όπου ο αρχηγός της αλλά και έξι πρώην βουλευτές της κρίθηκαν ένοχοι για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης που έφερε τον μανδύα πολιτικού κόμματος.

Ανάμεσα στα μηνύματα για τη δίκη του Παύλου Φύσσα συναντάμε κι εκείνο της Σίας Κοσιώνη στο λογαριασμό της στο Instagram, η οποία χρησιμοποιώντας το hashtag #guilty, έγραψε στην ανάρτησή της:

«Υπάρχει στον κόσμο τούτον ένας μυστικός νόμος. Αν δεν υπήρχε, ο κόσμος θα ‘ταν από χιλιάδες χρόνια χαμένος, σκληρός κι απαραβίαστος: Το κακό πάντα στην αρχή θριαμβεύει και πάντα στο τέλος νικάται. Νίκος Καζαντζάκης».